Czy Wam ludzie zaszlo cos na oczy czy jak

Dostajemy ok. 250 tys zl za rok...czyli tyle ile zarobi dyrektor podrzędnego banku w Polsce.
Mamy zadluzen na ok. 10 mln złotych ,to faktycznie już widze jak się odbijamy...
Ale jak już widze ktoś podjal wyliczenia ze te pieniadzee z Totosrotka to 2500 tys ludzi...
Pewnie po chu... kibice zalatajmy ich smiesznym pieniadzem i kolektura na stadionie...
Blazeniady jest ciag dalszy...
Na ile nam wystarczy taka kwota

Na ile kontraktow zawodnikow

To sa niezauważalne pienadze w obrocie wieksza gotowka...
A teraz jeszcze pojawia się informacja o transferze Chrapka do Catanii...Jacek lata dziury gdzie popadnie...Miał racje lyson będzie kłopot bogactwa w licpu jak nic...
Szkoda bo każdy klub podejmuje rekawice o walke a my się poddajemy już przed następnym sezonem,bo nie wierze w żadne transfery wielkie do klubu...
Calujcie i glaszczie dlaje Jacka po dupie,robcie saobie wspólne fotki z milicja na stadionie,rodziny wielodzietne mile widziane....ludzie przejzycie na oczy,zobaczcie jak wygladaja stadiony w Europie,jaki fanatyzm panuje w każdym kraju i jakos nikt o nic nie placze...oprawy,doping,piro,klimat i nikt nie nazywa tego chuliganeria,tam nie ma drugiego Jacka i komendanta Dabka,tam się da wszystko pogodzić....
Dlaczego jak 30 tys gardel ryczało na stadionie ryczeliście i Wy wielcy przeciwnicy

Dlaczego jak robiono oprawy,piro to wzdychaliscie a i na pewno mieliście nieraz ciary na plecach

Dlaczego jak 30 tys. ludzi jechalo Legia to stara kur... byliście w tym i Wy,wielcy przeciwnicy i koledzy dzisiejszego szefa wszystkich szefow i milicji

Co się zmienilo od tamtej pory

Czy wydarzenia do których doszło to był czyjs glupi kaprys i takie widzimisię,otoz nie bop to było następstwo wielu wydarzen...
I pisze od razu żeby mi nie zarzucano nie jestem w SKWK a i bardzo często mi z nimi było nie po drodze...
A Wy jak Kononowicze i żeby nie było niczego....
Bez odbioru...