bódyń napisał(a):

|
UFA sie juz przydaje. Zawsze lepiej miec 80% od jakiejs kwoty niz 100 % z 0 zl. Jeśli potwierdzi sie, że bedzie sponsor strategiczny przed sezonem(jesli..) to UFA robi dobra robote.
|
jak znajda sponsora to może robią i dobrą robotę ale znowu zgarną z tej sumy z 30% a to już mała sumka nie będzie dajmy na to z 3-4 mln (wątpię że ktoś tyle da ale podałem jako przykład)
Lechista69 napisał(a):

|
Lub Lechii. Natomiast stawiając te 2 zł w punktach Sts możesz być pewny że trafią do Amici.
|
reasumując mamy 66% szans że przegrana kasa w totolotku trafi doi Wisły lub Lechii. trzeba zacząć grać w totolotku w takim razie hahaha
KOMINEK napisał(a):

Ja mam pytanie skąd wiadomo że UFA w ogóle maczała w tym palce.
Pomysłodawcą podpisanego dzisiaj porozumienia jest firma 4Business, która będzie odpowiadać za koordynację projektu, jego rozwój i nadzór nad realizacją świadczeń reklamowych dla nowego sponsora Wisły Kraków
Z tego tekstu widać że to nie UFA załatwiła ten kontrakt a 4Business sama zaproponowała ten układ. UFA ma kasę tylko z tego co ona sama załatwi
|
z tego co pamiętam podczas pospisywania umowy z ufa bednarz .......ił że ...
jeśli sponsora załatwi klub, ufa dostanie ileś tam %
jeśli sponsora załatwi ufa wtedy dostaną oni większy % niż w przypadku 1. wydaje mi się że tak to wyglądało ale pewien nie jestem