Wyświetl pojedynczy post
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2014, 12:01
Kroq napisał(a):Wyświetl post
Odnośnie drugiego to proszę odstaw niezależna.pl na jakiś czas bo przestajesz myśleć choć odrobine logicznie:
http://natemat.pl/98735,kongres-nowe...-i-dwie-synowe
A co tu jest niby wytłumaczone ? Zabawna argumentacja zmierzająca do przykrycia prywaty, którą uskutecznia. Chyba nigdzie na świecie nikt nie pakował na listę swojej partii tak licznej rodziny.Chyba nawet w Korei Północnej i na Kubie tego nie było ? Kabaret jednym słowem.

Towarzysz ZSL-wiec daje do pieca:

Cytat:
Natomiast fanatyzm jest widoczny głównie po stronie obrońców status quo, a szczególnie PiS-u, którzy mają klapki na oczach. W momencie, gdy zaczęło być głośno o Korwinie to największe armaty wyciągnął właśnie ten obóz i nawala nimi każdego dnia.
A o kim mam niby pisać ? O twoich komuchach, o skorumpowanych złodziejach z PO, o których wiadomo już wszystko. Ciekawy temat to KNP z oszołomem Korwinem, który kreuje się na jedynego sprawiedliwego. Ale on jest dla mnie do przeżycia np. z uwagi szacunku dla niego za życiorys nękanego przez komunę człowieka i za to, ze dopomógł do lustracji w Sejmie swego czasu, gdy stworzył dobrą atmosferę podczas obrad. I chociaz mam inne poglady na wiele spraw, to jestem w stanie go strawić w przeciwieństwie do POstkomuchów, komuchów (SLD i PSL) nie wspominajac już o takim ścierwie politycznym jak TR.
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 22.05.2014 o godz. 12:08.