Gwiaździsty napisał(a):

Nie wrzutek nie będzie, bo wyborcy KNP są ludźmi, którzy raczej myślą mózgiem, potrafią łączyć wątki, konteksty w całość w przeciwieństwie, do wyznawców niezależnej

Nie wiem ile miałeś lat w 2001 roku, ale sprawdź sobie program PO z tamtego okresu, a co tam! Sprawdź sobie z 2007!!:
1) Obniżanie podatków
2) 4 razy tak
3) Liberalizm gospodarczy
4) Tanie państwo
5) Ograniczenie urzędników
To jest morda w mordę kopia postulatów gospodarczych KNP. Ja rozumiem, że dla ciebie w polityce skojarzenia i emocje odgrywają główną rolę w sympatiach politycznych, ale polityka to są panie interesy czy ci się to podoba czy nie

Możesz dalej patrzeć okiem sekciarza, zobaczymy czy ci to coś przyniesie

Teraz mamy taki interes, żeby Bandę czworga usunąć z polityki, jak się KNP nie powiedzie, to będziemy szukać innych sojuszników, którzy przywrócą wolność ludziom. Póki co wydają się najpoważniejszą partią, która może zacząć powolną rozbiórkę tego obecnego gównianego systemu.
Niezależna to banda cwaniaków, która swoją treść kieruje do mało inteligentnych, głównie sekciarzy. To jest taki gorszej jakości wizualnej TVN. Ci przynajmniej udają, że cię traktują poważnie, stosują techniki, że przeciętnemu odbiorcy, ciężko się połapać. Niezależną czytają raczej twardogłowi, czyli główny elektorat PIS-u, bo twardogłowi nie zastanowią się dlaczego UPR podpisywał porozumienie z PO. Jakby się zastanawiali, to nie mieliby czytelników

Według mnie, oni chcą się dorwać do koryta po prostu i zdetronizować Michnika. JKM im w tym przeszkadza, zresztą jednym i drugim, co można teraz zaobserwować jak wiąże się koalicja przeciw niemu manipulując przekazem
A tak przy okazji, bo zbawcą świata nie mam zamiaru być, to pokarmię cię trochę

Zapomniał, jak w 2010 Korwin kazał głosować na Kaczyńskiego?