|
A ja się wyłamę i pogratuluje warszawiakom mistrzostwa. Powiem więcej, mam nadzięję że uda wam się dostać do LM.
MAm gdziesz wasz wynik sportowy, czy to że może wyjdziecie z grupy. Argument odjazdu o lata świetlne też jakoś mnie nie boli, gdyż w sytuacji jakiej my się znajdujemy nawet naście lat nie wystarczy by dorównać waszym aspektom sportowym.
MAm natomiast nadzeję,że taki awans wytrąci argument z ręki, panującej patologi wśród większości polskich klubów. GDzie wizja rozwoju sięga...pozostania w ekstraklasie, teraz, za rok, za dziesięć lat. A jak by jeszcze było mało, to celem jest osiągnąć to najmniejszym możliwym kosztem.
JEsteśmy chyba jedynym krajem w Europie gdzie występ w pucharach jest traktowany jako kara, a juz kminka o przegrywaniu by samemu się z tego dylematu wyeliminować uważam za kurestwo. Kurestwo i patologia która do niczego dobrego nas nie doprowadzi, dlatego mam nadzieję że pokażecie jak i gdzie się zarabia prawdziwe pieniądze .
Widzę potrzebę jakiegoś wstrząsu, jakiegoś bodzca...być moze zazdrość lub chęć położenia łapy na kase z centrali spowoduje, że zaczniemy się wszyscy rozwijać. Bo jest żle, może być gorzej a że lepiej nie było, to wmawiają że widoczna jest poprawa.
Jeśli sukcesem jest uzyskanie licencji to ....a dno. Tutaj nie ma czego gratulować tylko bić basebolem po pustym łbie, mądrzejszy nie będzie.
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 20.05.2014 o godz. 01:01.
Bednarz weź sznur i powieś się a od Wisły odpier..... się !
|