Viper napisał(a):

|
No widzisz ja nie mam szczękościsku i z całą Twoją argumentacją generalnie się zgadzam. Jednak nie porównujmy Janowskiego do Sikorskiego. Nikt nie klaszcze jajami z powodu tego transferu a już na pewno nie ja. Jednak bez przesady by pluć jadem i kociokwikiem za to, że ten piłkarz do nas przyjdzie. Tyle i jeszcze raz tyle.
|
To jest powód aby się wściekać, bo Bednarz cały czas wykonuje te same ruchy prowadzące do tych samych patologii.
W czym Jankowski jest lepszy od Sikorskiego? Obaj mieli po jednym udanym sezonie, obaj od dłuższego czasu nie strzelali, po obu pies z kulawą nogą się nie pofatygował.
To nie jest jednostkowy przypadek, uzupełnienie składu, to jest "modus operandi" łysego menago. Takie działanie na alibi - "no, czego chcecie, ściągnąłem Jankowskiego, super nazwisko".
O co się założysz, że następne będą testy bramkarzy i jakichś ofiar losu? A wiesz dlaczego?
Bo Jacuś nic więcej nie potrafi.
Niestety, takie metody nie działały wcześniej i raczej nie zadziałają teraz. Nie ma racjonalnych przesłanek stojących za takimi decyzjami. A jeżeli powtarzasz ciągle nieudany algorytm licząc, że "w końcu wypali"... We wcześniejszym poście nie użyłem słowa "zero" tyle razy bez przyczyny.