Jaką genetyczną s.......iną trzeba być, by nie widzieć takich oczywistości?
(genetyczna s.......ina i niedojebany to chyba taki sam komplement?)
Na prawdę wierzycie w to, że Cupiał przez tyyyyyyle czasu nie znalazł 5 minut, by dowiedzieć się co się dzieje w klubie? Że nie poinformowali go o tym jego doradcy? Ktokolwiek?
To jego klub i wie co się dzieje.
A mimo to Bendarz nie wyleciał.
Cupiał dorobił się takiej kasy nie na tym, że jest idiotą.
Co oznacza, że akceptuje działania Bednarza. I je pochwala. Bo na podstawie historii Cupiała można z łatwością stwierdzić, że w klubie nie ma miejsca na rzeczy, których Cupiał nie pochwala.
Konflikt z kibicami Cupiałowi nie przeszkadza. Pochwala go. Taka jest rzeczywistość, pogódźcie się z tym.
Tyle jeśli chodzi o fakty. Natomiast powód tego dlaczego Cupiał to pochwala i wręcz tego chciał to już tylko i wyłącznie poletko dla teorii spiskowych.
Na przykład, gdybym ja chciał mieć klub i pozbyć się z niego niewygodnych kibiców to chciałbym to zrobić w taki sposób, by kibice nie uderzyli we mnie. Czy w takim przypadku nie lepiej byłoby zapłacić komuś za zrobienie tego za mnie

Komuś o nielubianej przez kibiców historii

Bednarz jest "piorunochronem nienawiści" dla Cupiała, zbiera wyzwiska od kibiców. I dostaje za to pensję od Cupiała. A Cupiał ma spokój i w spokoju realizuje swoje plany. Swoje albo swoich doradców
----
Tyle tytułem odpowiedzi. Żeby nie rozmywać tematu, typuję wynik korzystny dla nas. Jeśli coś złego się święciło to Bury to spalił