JacobCFC napisał(a):

Jak kojak wydawał 400 zakazów bez podstaw prawnych jakoś wam to nie przeszkadzało, a nagle powołujecie się na przepisy.
|
Czy Ty jesteś pojebany? Mnie nie przeszkadzało ? Od czasów derbów nie byłem na meczu pomimo ważnego karnetu i nie zamierzam, aż do ostatniego dnai bojkotu. Niech to Ci wystarczy za komentarz, nie zamierzam się Ci z niczego tłumaczyć.
Lubisz być ruchany przez piłkarzyków-hazardzistów? Proszę bardzo, ja natomiast nie. Wkłady mają za dobrze, jak na to co sobą prezentują. Dla nich nie może być taryfy ulgowej. Nie wy.......ą Burligii to jeden młody z drugim pogra sobie na przeciwinika, bo przecież co mu zrobią, dostanie naganę? Ogarnij się, skórokopy powinny być za takie akcje jebane do bólu, szczególnie że żaden nie był na tyle odważny, żeby pokazać jaja i przyznać, że sytuacja na Wiśle jest chora, albo ładnie ująć, że Bednarz to cwel. Zero szacunku dla nich.
Jak ktoś jest ciekawy sprawy, może sobie podejść na Kleparz do Fortuny, popytać babeczkę za ile gra Burliga przeważnie, ja tam za bardzo szanuje swój czas.
Garguła, Burliga - wypierdalać!