Gwiaździsty napisał(a):

No to najpierw dla przykładu powinien odebrać sobie prawo wyborcze, tak w ramach reklamy swoich pogladów, a nie jeszcze brać udział w wyborach. Rozumiem, ze potem jako monarchista będzie czekał na wybór króla ? 
Jak można traktować poważnie takiego gościa ?
|
Tak jak królową Angielską, albo króla Hiszpanii, Norwegii Belgii Hollandii, Szwajcarii?

To że tobie coś się wydaje nie realne, nieosiągalne nie znaczy, że tak jest. Po prostu nie każdemu bozia dała dar inteligencji
JKM mówi logicznie jeśli ktoś ma problem ze zrozumieniem, to nie jest wina JKM-a

. Nie słyszałem, żeby jakiś polityk czy ktokolwiek udowodnił brak logiki w jego wypowiedziach, a on udowadnia brak logiki prawie każdemu. Jak mówi Staniszkis on jest logiczny aż do bólu, a to, że wypowiada się kontrowersyjnie, to jest retoryka a nie brak logiki.
Mnie zastanawia jaki poziom myślenia logicznego posiadają ludzie czytający niezależną.pl

To jest portal pod typowych wyznawców, którzy nie za bardzo mają sposobność do samodzielnego myślenia. Taki TVN tylko w gorszych butach, który ma chrapkę zając jego miejsce jego układy i jego kasę.
Wczoraj podesłałem linka do Maxa Kolonko, w którym pokazał co wam media robią z mózgów