Pablo84 napisał(a):

A na tym filmiku z Faragem nie siedzi jedynka PiS`u do Europarlamentu z Małopolski.
prof Ryszard Legutko? 
Nie no, Korwin ....a zlikwiduje wszystko - jak Kononowicz. Panowie, nie robcie już jaj 
Ja np osobiście, nie interesuję się polityką, nie lubię polityków i głosuję przeciwko konkretnych politykom. Mam nadzieję, że jak zagłosuję na Kaczyńskiego, maksymalnie utrudniu życie: Palikotowi i jego palikociarni, Tuskowi oraz jego aktualnym pionkom +Schetynie, Postkomunistom + Jaruzelowi i Urbanowi, Michnikowi (który będzie miał jeszcze większe straty, bo skończą się państwowe reklamy programów unijnych i ministerstw ), TVN`owi, wyczyści się TVP....
Pewnie ani jednego razu nie napisałbym w tym temacie- tyle, że gdy jawnie niszczy się te państwo od 6 lat (wtedy zacząłem zauważać, że jest coś nie tak) to trudno siedzieć spokojnie.
|
Mi się wydawało zawsze, że do głosowania idzie się po to, aby wybierać ludzi którzy będą reprezentować nasze interesy.
Widać w twoim interesie jest, żeby stołki się zamieniły i koryto obsługiwało co 4 lata innych... no dobra proszę bardzo, twój wybór, tylko potem nie narzekaj, że pastwo jest rozwalane
Korwin jest zacofany, bo UKIP już jest liderem w Wielkiej Brytanii, zobaczysz z czyjej inicjatywy ZSUE się rozpadnie
Ja na pewno bym nie zagłosował prezesa partii który optuje za stworzeniem pfu

... europejskiej armii, tego samego, co się chwali wzrostem gospodarczym i tanią benzyną, tylko że zapomniał (chyba celowo alby upośledzonych zwieść

), że traktat lizboński, który podpisał wszedł w życie, jak go już 2 lata przy korycie nie było...
Pamiętam jakie rozgoryczenie było jak Donald wypowiedział walkę ruchowi kibicowskiemu. Jak paru polityków z PIS-u wstawiło się za kibicami a niektórzy! odwiedzali ich w aresztach

Tylko wszyscy zapomnieli, kto stworzył cały ten bubel prawny, który wszedł w życie w 2009 roku, dzięki któremu Jacuś Bednarzuś dziś się posługuje

TAK PARTIA PANA PREZESA KACZYŃSKIEGO

No właśnie a KNP ma nawet w oficjalnym programie w jednym z punktów że jest za przywróceniem wolności słowa na stadionach

Ale co tam głosujmy na PiS żeby PO nie wygrało