Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2014, 23:48
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
A na tym filmiku z Faragem nie siedzi jedynka PiS`u do Europarlamentu z Małopolski.
prof Ryszard Legutko?

Nie no, Korwin ....a zlikwiduje wszystko - jak Kononowicz. Panowie, nie robcie już jaj

Ja np osobiście, nie interesuję się polityką, nie lubię polityków i głosuję przeciwko konkretnych politykom. Mam nadzieję, że jak zagłosuję na Kaczyńskiego, maksymalnie utrudniu życie: Palikotowi i jego palikociarni, Tuskowi oraz jego aktualnym pionkom +Schetynie, Postkomunistom + Jaruzelowi i Urbanowi, Michnikowi (który będzie miał jeszcze większe straty, bo skończą się państwowe reklamy programów unijnych i ministerstw ), TVN`owi, wyczyści się TVP....

Pewnie ani jednego razu nie napisałbym w tym temacie- tyle, że gdy jawnie niszczy się te państwo od 6 lat (wtedy zacząłem zauważać, że jest coś nie tak) to trudno siedzieć spokojnie.

Mi się wydawało zawsze, że do głosowania idzie się po to, aby wybierać ludzi którzy będą reprezentować nasze interesy.
Widać w twoim interesie jest, żeby stołki się zamieniły i koryto obsługiwało co 4 lata innych... no dobra proszę bardzo, twój wybór, tylko potem nie narzekaj, że pastwo jest rozwalane

Korwin jest zacofany, bo UKIP już jest liderem w Wielkiej Brytanii, zobaczysz z czyjej inicjatywy ZSUE się rozpadnie

Ja na pewno bym nie zagłosował prezesa partii który optuje za stworzeniem pfu ... europejskiej armii, tego samego, co się chwali wzrostem gospodarczym i tanią benzyną, tylko że zapomniał (chyba celowo alby upośledzonych zwieść ), że traktat lizboński, który podpisał wszedł w życie, jak go już 2 lata przy korycie nie było...

Pamiętam jakie rozgoryczenie było jak Donald wypowiedział walkę ruchowi kibicowskiemu. Jak paru polityków z PIS-u wstawiło się za kibicami a niektórzy! odwiedzali ich w aresztach
Tylko wszyscy zapomnieli, kto stworzył cały ten bubel prawny, który wszedł w życie w 2009 roku, dzięki któremu Jacuś Bednarzuś dziś się posługuje TAK PARTIA PANA PREZESA KACZYŃSKIEGO
No właśnie a KNP ma nawet w oficjalnym programie w jednym z punktów że jest za przywróceniem wolności słowa na stadionach
Ale co tam głosujmy na PiS żeby PO nie wygrało
Ostatnio edytowane przez palikot : 13.05.2014 o godz. 00:03.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰