Wyświetl pojedynczy post
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2014, 07:55
adam_09 napisał(a):Wyświetl post
A gadki Smudy po kolejnych kompromitacjach to już apogeum żenady. Ileż ....a można się tłumaczyć słabym składem, kontuzjami, kartkami, złym ułożeniem meczu, złym sędzią i .... wie czym jeszcze. ....a mać, zgodził się chłop zostać trenerem w takich a takich warunkach. Chłop dłużej trenuje niż ja mam lat więc chyba jest na tyle rozgarnięty że mógł przewidzieć co go czeka. Niech więc skończy .......ić, że wszyscy i wszystko jest winne wokół tylko nie jego zajebisty geniusz, który jest jak yeti. Wszyscy słyszeli a nikt nie widział. W dodatku demotywuje młodych chłopaków. Jak ma jaja to niech to rzuci w ....u a nie .......i po każdej przegranej, że on zrobił wszystko co mógł ale zawiodły czynniki od niego niezależne. Ale czego się spodziewać po gościu co mecze ustawiał pod stołem a honor to on zna ze słyszenia. Jak ma jaja to niech mówi sayonara!
No i zgodził się i cel zrealizował; utrzymaliśmy się, do tego zagraliśmy kilka bardzo przyjemnych meczy dla oka u siebie.
Jeśli Ty oczekiwałeś walki o mistrzostwo z obrońcami typu Nalepa czy Czekaj albo Piotr Brożek, którego nikt nie chciał to tylo Twój problem.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując