Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2014, 00:40
kot napisał(a):Wyświetl post
Tak kolego, "chrzanię" o tym od dawna. Od początku. Gdy naruszał interes Wisły, a nie wtedy, gdy naruszył inicjatywę SKWK. Była kiedyś taka piosenka " trzeba łysych pokryć papą" i tyle komentarza na ten temat. Rogalę zwalczałem od chwili jego zjawienia się w Wiśle i też nie z powodu jego wyglądu głowy, lecz za "persona non grata" w Ruchu. Po usunięciu Bednarza z Legii, nie chciałem go widzieć w Wiśle ani przez chwilę, ale tu na tym forum działacze SKWK walczyli ze mną w obronie Jacka, jak lwy i wtedy, jak i potem, Rogala - promotor Jacka, także im nie przeszkadzał ani przez chwilę. Rozumie wymuszoną akceptację wymysłów personalnych Cupiała, ale zażarta obrona Jacka wykraczała dość znacznie poza ten schemat przymusu.

Lepiej późno niż wcale i z zadowoleniem przyjmuję zmianę stanowiska SKWK, wreszcie zainteresowanego rozwojem klubu piłkarskiego, na równi z rozwojem sekcji TS. Przecież Wisła jest jedna, tylko ma różnych właścicieli, nieprawdaż ?
No nie Wisła nie ma żadnych właścicieli. Właścicielami są jej kibice
Być może Bednarz wcześniej nie prowokował przesłanek do tego, że będzie jaki teraz, zresztą raz tu był i jakoś zarzutów wielkich do jego ostatniego pobytu tutaj nie było. Kadra była dobra, wygrali z Barceloną, mało brakło ograć TT budował się stadion... źle nie było. To może uśpiło, zresztą widać, jaki z niego jest doby krętacz i manipulator w mediach. Kilka postów wyżej o tym pisałem w jednym z punktów o jego kłamliwości.
Z całą stanowczością doszło do sytuacji że musi stąd wypierpapier i cieszę się, że jesteśmy z tym zgodni.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując