Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2014, 00:31
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Chrzanisz. Takim był niesamowitym idolem, że w poprzednim sezonie był protest i bojkot i dopiero przed tym Bednarz nakłamał, żeby tylko kibice karnety kupili.

O tym że jest łysy, jest legionitą i kawałem bolka wiedzieli wszyscy od początku. Pretensje do Cupiała że takie indywiduum utrzymuje, ale skoro jest miejsce i dla Kapki, i Rogali...

Rozumiem, że SKWK miało od początku łysego bojkotować? W imię czego? Jeden ma pretensje że śmią bojkotować, drugi że nie bojkotują od początku. Schizofrenia...

Tak kolego, "chrzanię" o tym od dawna. Od początku. Gdy naruszał interes Wisły, a nie wtedy, gdy naruszył inicjatywę SKWK. Była kiedyś taka piosenka " trzeba łysych pokryć papą" i tyle komentarza na ten temat. Rogalę zwalczałem od chwili jego zjawienia się w Wiśle i też nie z powodu jego wyglądu głowy, lecz za "persona non grata" w Ruchu. Po usunięciu Bednarza z Legii, nie chciałem go widzieć w Wiśle ani przez chwilę, ale tu na tym forum działacze SKWK walczyli ze mną w obronie Jacka, jak lwy i wtedy, jak i potem, Rogala - promotor Jacka, także im nie przeszkadzał ani przez chwilę. Sam stawałeś w obronie Holendrów, jeśli pamiętam, a potaniacze i klakierzy Jacka bredni na ten temat, chcieli Cię rozerwać Rozumie wymuszoną akceptację wymysłów personalnych Cupiała, ale zażarta obrona Jacka wykraczała dość znacznie poza ten schemat przymusu ( proszę tylko, abyś nie zmuszał mnie do cytatów, bo zajęłoby to ogrom i czasu, w tym mojego i miejsca na tym forum).

Lepiej późno niż wcale i z zadowoleniem przyjmuję zmianę stanowiska SKWK, wreszcie zainteresowanego rozwojem klubu piłkarskiego, na równi z rozwojem sekcji TS. Przecież Wisła jest jedna, tylko ma różnych właścicieli, nieprawdaż ?
Ostatnio edytowane przez kot : 10.05.2014 o godz. 00:42.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując