Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2014, 23:34
kot napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam się całkowicie i to samo wytykam SKWK. Pomijam już złamanie zasad i honoru legionistą czy pewnie i pasiakiem też, jakby tak Cupiał postanowił, ale ten łysy ignorant od zarządzania, był ich idolem z uwagi na filozofię "potaniacza wszystkiego".
Chrzanisz. Takim był niesamowitym idolem, że w poprzednim sezonie był protest i bojkot i dopiero przed tym Bednarz nakłamał, żeby tylko kibice karnety kupili.

O tym że jest łysy, jest legionitą i kawałem bolka wiedzieli wszyscy od początku. Pretensje do Cupiała że takie indywiduum utrzymuje, ale skoro jest miejsce i dla Kapki, i Rogali...

Rozumiem, że SKWK miało od początku łysego bojkotować? W imię czego? Jeden ma pretensje że śmią bojkotować, drugi że nie bojkotują od początku. Schizofrenia...

Co niby udało się Bednarzowi zrobić? Licencje dostać? A kto jej niby nie dostał? Polonia Warszawa po ciężkich wałach?
To jest poziom menedżerski zatrudniany przez Cupiała do Wisły. W niczym nie pomógł, a co jeszcze jako tako funkcjonowało (frekwencja) rozpirzył. I nie, cyrk nie zaczął się od bojkotu, tylko od genialnego pomysłu z losowymi zakazami popartego lojalką. Kiedyś sugerowałem przy innej okazji, że Jacek ma wodogłowie, się niestety sprawdziło.

Jak za niego przyjdzie kolejny fachowiec tego kalibru, a Kapka i Rogala dalej będą na etatach, to nie wróżę nam przyszłości w ekstraklasie.

bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Skoro to przywiązanie dla barw jest takie ważne, to moim zdaniem ten, który jest prawdziwym kibicem powinien zawiesić szalik na szyi, kupić bilet, zachęcić tylu znajomych ile się da i zapierdalać na stadion kibicując swojej drużynie, zdzierając gardło do ostatniej minuty, a nie .......ić o jakimś bojkocie. Wisła Kraków to nie Bednarz. Wisła Kraków to Wisła Kraków.
Miałem Cię olewać, bo jesteś żałosny, ale mnie zirytowałeś.

Honor to nie jest frazes. Jeżeli łysa pała rodem z klubu nauki jazdy szmaci kibiców Wisły, to naturalnym jest że większość nie puści tego płazem. Te 400 zakazów to było splunięcie w twarz. Nikt normalny nie będzie tego tolerował.
Kojak musi odejść. Pomijając już fakt, że jest menedżerski zerem - ubliżył kibicom Wisły.

A wszyscy Ci którzy .......ą o jedności - to miałaby być jedność kosztem tych, którzy niewinnie dostali zakazy i są zmuszani do poniżających lojalek żeby odblokować sobie kartę kibica? Jak wy sobie to wyobrażacie?
Pewni moderatorzy na tym forum nie ukrywali satysfakcji z tego, że kibole się wynoszą. Teraz nagle apelują o jedność.
Co to słowo niby znaczy? Jedność kibiców, ale z pominięciem tych którym łysa pała zablokowała karty? Kij z nimi, bo pewnie spośród tych 400-stu ze dwudziestu zasłużyło?

Żenada.

bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Właśnie tym honorem wycieracie sobie ostatnio "gębę". Taką w sensie iście gombrowiczowskim. Czyż nie przypadkiem Ci, którzy najgłośniej krzyczą "honor", zachowują się ostatnio najmniej honorowo? Niech każdy z osobna, a nie pospołem odpowie sobie na to pytanie.
Masz mi coś do zarzucenia, to napisz wprost. Jak nie, to zamilcz.
I tak poświęciłem Ci za dużo czasu, bo takie wynalazki należałoby całkowicie ignorować.

EDIT: Tak, złe SKWK mną manipuluje Pewnie to oni stoją za zakazami. Przesukinkoty. Machiavelli przy nich jest taki malutki.
Ale to by oznaczało, że Bednarz jest tylko ich pionkiem. Hmmm...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 10.05.2014 o godz. 00:06.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując