Cytat:
Szanowni Państwo niniejszy post kierowany jest do Pułkownika Pytel -szefa Służby Kontrwywiadu Wojskowego oraz Dariusza Łuczaka =Szefa ABW.
Drogie służebne
postkomunistyczno-okrogłostołowe s....ysyny.
Macie konfidentów w moim najbliższym otoczeniu i ja o tym wiem.
Ja mam swoich konfidentów w Waszym najbliższym otoczeniu.
Nie zabierajcie ludzi z restauracji jak miało to miejsce ostatnio gdy niemal siłą zaprosiliście do siebie pewną bardzo znaną osobę.Na razie ta najbardziej znana osoba w Polsce i mój przyjaciel nie zezwolił mi na publikacje jego nazwiska-na razie .
Chujki wszystko ,co zaplanowałem a wiecie o tym bo sam się zadenuncjowałem przed waszym konfidentem opublikuję.
czyli co ?
- video ze spotkania Barbara Piwnik-Leszek Miller-Paweł Pruszyński w trakcie którego omawiane jest nielegalne zatrzymanie Andrzeja Modrzejewskiego z PKN Orlen .
Trybunał Stanu wasi mocodawcy mają zapewniony i nic już ich nie zbawi w tej sprawie.
-video ze spotkania Ja-Edward Brzostowski i telefonowanie w trakcie przez głośnomówiący do Krzysztofa Janika gdy z Brzostowskim omawiamy sprawę przepływów finansowych w sprawie ustawy o radiofonii i telewizji.
-video z Krystyną Prokop w trakcie którego omawiany jest plan unicestwienia Aleksandra Kwaśniewskiego przez Millera po weselu młodej Kwaśniewskiej i pretensje Millera ,że go nie zaprosił mimo,iż jego żona wychowała na własnych rękach Olę Kwaśniewską a wraz z tymi pretensjami cały potok słów na temat przekrętów Kwasa
-kopię protokołów przesłuchań Pani Tusk w KP Sopot dotyczących znęcania się psychicznego i fizycznego przez Donalda Tuska .
-video z pewnego polowania na którym zarząd Prokuratury Krajowej planuje unicestwienie kilku prokuratorów prokuratur apelacyjnych którzy chcieli rozliczyć przestępców z sejmu .
Sprawa najbardziej dotyczy Sławomira Luksa oraz Pani z PA Łódź .
Prokuratora Luksa wasi s....iali poprzednicy nastraszyli i zdechła sprawa GTW no nie ?
Słuchajcie Panowie obecni szefowie wspomnianych służb .Plan Wam się s.......ił myśleliście ,że nic nie wiem.
Na początku podstawiacie tego gnojka z Pleszewa uzyskujecie aktualny numer konta , blokujecie sfery elektroniczne i zostawiacie mnie bez złotówki.....
Nic z tego - nie udało się !
A teraz drżyjcie .......
Panie Łuczak ,a pańska żona już wie ,że ma Pan dziewczynę na boki przy Żelaznej ? Ładna ta Aneta nie powiem....
-Celowo nakręcone oświadczenie video nieżyjącego Posła na temat oszustw i przestępstw kryminalnych ludzi ze służb .
Reszty nie piszę już wiecie ...... co będzie jeszcze
|
Na wszelki wypadek, jakby znikło