emj10 napisał(a):

Jeśli wziąłeś pod uwagę Radio Maryja jako całość to wymiękam. Przecież chyba nawet dla Drozda jest oczywiste, że miałem na myśli lokalne koterie. Skąd ja mam wiedzieć co się dzieje w Radio Maryja skoro ja tego nigdy nie słuchałem? 
Co takiego o Sasinie napisałem nieprawdziwego? Przecież fakt, że brał te 10 tysi miesięcznie za nicnierobienie był wszystkim w mieście wiadomy i na pewno chluby mu nie przyniósł, ale nikt nie będzie go za to ciągał do prokuratora tylko wyborcy rozliczą jego teren w gminie i powiecie, a do tego pozostało ledwie pół roku. Tak samo nikt nie będzie ciągał żony Błaszczaka i innych ludzi, którzy dostają pensje po znajomości w zdominowanym przez ludzi PiS-u powiecie.
PS. O jaki Pruszków chodzi, bo przez to rozgorączkowanie zaczyna farmazonem czuć?
.
|
Demagogia do poziomu co najmniej Szejnfelda - : Sasin bee bo brał 10 tyś za wg.Ciebie nic nie robienie. Tym samym wszyscy eurodeputowani, poslowie i senatorowie + wszystkie rządy to wałkarze bo jak zbierzemy opinie róznych wyborców to wyjdzie że wszyscy nic nie robią a kase biorą. Rozumiem że Ty jak kandydowaleś to chciałeś być ten wyjątkowy który COŚ będzie robił

Nie wiem skąd tam jesteś czy z Wołomina czy Pruszkowa dla mnie jedna krawaciarska rodzina

+ dla mnie określenie Radio Maryja to ....radio Maryja - nie znam takiego środowiska jako odzielnego bytu politycznego bo to sa ludzie z PISu czasem SP i klubów GP nikt inny.