Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2014, 16:38
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli wziąłeś pod uwagę Radio Maryja jako całość to wymiękam. Przecież chyba nawet dla Drozda jest oczywiste, że miałem na myśli lokalne koterie. Skąd ja mam wiedzieć co się dzieje w Radio Maryja skoro ja tego nigdy nie słuchałem?

Co takiego o Sasinie napisałem nieprawdziwego? Przecież fakt, że brał te 10 tysi miesięcznie za nicnierobienie był wszystkim w mieście wiadomy i na pewno chluby mu nie przyniósł, ale nikt nie będzie go za to ciągał do prokuratora tylko wyborcy rozliczą jego teren w gminie i powiecie, a do tego pozostało ledwie pół roku. Tak samo nikt nie będzie ciągał żony Błaszczaka i innych ludzi, którzy dostają pensje po znajomości w zdominowanym przez ludzi PiS-u powiecie.

PS. O jaki Pruszków chodzi, bo przez to rozgorączkowanie zaczyna farmazonem czuć?

.
Demagogia do poziomu co najmniej Szejnfelda - : Sasin bee bo brał 10 tyś za wg.Ciebie nic nie robienie. Tym samym wszyscy eurodeputowani, poslowie i senatorowie + wszystkie rządy to wałkarze bo jak zbierzemy opinie róznych wyborców to wyjdzie że wszyscy nic nie robią a kase biorą. Rozumiem że Ty jak kandydowaleś to chciałeś być ten wyjątkowy który COŚ będzie robił
Nie wiem skąd tam jesteś czy z Wołomina czy Pruszkowa dla mnie jedna krawaciarska rodzina + dla mnie określenie Radio Maryja to ....radio Maryja - nie znam takiego środowiska jako odzielnego bytu politycznego bo to sa ludzie z PISu czasem SP i klubów GP nikt inny.
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej