JacobCFC napisał(a):

|
Duża szansa, nie oznacza, że tak musi być na 100%
|
Równie dobrze możesz zakładać, że wygrasz w jakiejś zdrapce 500 tys podobne prawdopodobieństwo. Został złapany na gorącym uczynku, dla niego jest to recydywa. Skruchy nie okazuje.
JacobCFC napisał(a):

|
Nie ja nie rozumiem, a Ty piszesz co post co innego - stwierdziłeś, że sponsorzy są na trybunach podczas meczu, ale nie chcą wydawać pieniędzy na Wisłę, zapytałem czemu, Ty odwróciłeś kota ogonem
|
No i Ci odpowiedziałem, za mała frekwencja na stadionie by ktoś wyłożył duzą kasę. Nawet jak jednorazowo pojawi się 30 tys, to istnieje ryzyko że na następnym meczu będzie 5tys. W takich warunkach nikt nie zainwestuje dużych pieniędzy. Zwłaszcza że takie pieniądze może wydać tylko naprawdę duża firma. Czego w tym nie rozumiesz?
Do tego to jest bardzo złożona problematyka i wybryki kiboli też mają w tym swój wkład.
JacobCFC napisał(a):

|
Znów sobie przeczysz, raz twierdząc, że nikt nie wynajmie stadionu kibolom, by teraz stwierdzić, że miasto może wynająć obiekt komu chcę ( po tym jak ja Ci napisałem to samo)
|
Nigdzie nie napisałem, że nikt stadionu nie wynajmie. Zauważyłem, że nowa Wisła finansowana przez kibiców nie będzie miała funduszy by grać przy R22.