Wyświetl pojedynczy post
Viper
Senior Member

Od: 06.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2014, 14:52
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
Duża szansa, nie oznacza, że tak musi być na 100%
Równie dobrze możesz zakładać, że wygrasz w jakiejś zdrapce 500 tys podobne prawdopodobieństwo. Został złapany na gorącym uczynku, dla niego jest to recydywa. Skruchy nie okazuje.

Nie ja nie rozumiem, a Ty piszesz co post co innego - stwierdziłeś, że sponsorzy są na trybunach podczas meczu, ale nie chcą wydawać pieniędzy na Wisłę, zapytałem czemu, Ty odwróciłeś kota ogonem

No i Ci odpowiedziałem, za mała frekwencja na stadionie by ktoś wyłożył duzą kasę. Nawet jak jednorazowo pojawi się 30 tys, to istnieje ryzyko że na następnym meczu będzie 5tys. W takich warunkach nikt nie zainwestuje dużych pieniędzy. Zwłaszcza że takie pieniądze może wydać tylko naprawdę duża firma. Czego w tym nie rozumiesz?

Do tego to jest bardzo złożona problematyka i wybryki kiboli też mają w tym swój wkład.

Znów sobie przeczysz, raz twierdząc, że nikt nie wynajmie stadionu kibolom, by teraz stwierdzić, że miasto może wynająć obiekt komu chcę ( po tym jak ja Ci napisałem to samo)
Nigdzie nie napisałem, że nikt stadionu nie wynajmie. Zauważyłem, że nowa Wisła finansowana przez kibiców nie będzie miała funduszy by grać przy R22.
Odpowiedz cytując