Viper napisał(a):

|
Sąd jednej instancji wydał taki wyrok, jest duża szansa że kolejny ją podtrzyma.
|
Duża szansa, nie oznacza, że tak musi być na 100%
Viper napisał(a):

|
Widać nie rozumiesz, są różni sponsorzy a dokładniej firmy płacące za reklamę. Jedną stać na to by wydać na to 10 tys złotych. I zadowoli ją 10 tys ludzi na stadionie. Druga może wydać 20 razy więcej ale musi być odpowiednia publika.
|
Nie ja nie rozumiem, a Ty piszesz co post co innego - stwierdziłeś, że sponsorzy są na trybunach podczas meczu, ale nie chcą wydawać pieniędzy na Wisłę, zapytałem czemu, Ty odwróciłeś kota ogonem
Viper napisał(a):

Tylko nie bierzesz pod uwagę jednej rzeczy. To nie klub dyktuje ile zapłaci za rozegranie spotkania na stadionie ale właściciel czyli miasto. To owszem może wynająć stadion np za 1zł. Jednak nie zmienia to faktu, że samo uruchomienie obiektu na jeden mecz to olbrzymi koszt. Mowa tu o kwotach 5 cyfrowych.
Rozegranie spotkania na ziemnej trybunie gdzie nie wejdzie tysiąc osób (czyli nie jest to impreza masowa) to zupełnie inna para kaloszy, zwłaszcza od strony finansowej.
|
Znów sobie przeczysz, raz twierdząc, że nikt nie wynajmie stadionu kibolom, by teraz stwierdzić, że miasto może wynająć obiekt komu chcę ( po tym jak ja Ci napisałem to samo)