JacobCFC napisał(a):

|
Jak już podajesz jakieś brednie z gazety, to dodaj może, że wyrok nie jest prawomocny.
|
No cóż może liczyć na apelacje, ale trafi do pierdla jak nie teraz to po apelacji. Wina jest tutaj ewidentna.
JacobCFC napisał(a):

|
Skoro jesteś tak dobrze zorientowany, to podziel się czemu nie rzucają? Tylko nie chcę argumentów w stylu "bo klub przejmują bandyci"
|
Prosta zależność, im więcej ludzi chodzi na stadion tym więcej z nich widzi reklamę a tym samym ten kto za nią płaci jest skłonny wydać więcej. Do tego jest kwestia taka, że żadna poważna firma nie zainwestuje w reklamę, która będzie tłem dla głoszenia haseł faszystowskich czy związanych z nawoływaniem do mordowania. A tylko takie firmy mają wielomilionowe budżety na reklamę.
JacobCFC napisał(a):

|
Dlaczego? Skoro, pozwoliłoby sieto spokojnie odbudować jak Lechii czy Pogoni to czemu nie? Bo nie będzie meczy z Legią, Lechem i wtedy już nie będzie się chciało tak bardzo "kochać" Wisły?
|
Jak napisałem kwestia stadionu na który miasto wydało 500 mln złotych. Lechia w momencie gdy przejmowali ją kibice grała na swoim obiekcie a obecny był dopiero w planach. Z Pogonią sytuacja analogiczna. W obecnej sytuacji nikt Spółki Akcyjnej kibolstwu nie odda.