Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2014, 10:13
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
zbankrutuje Wisła Kraków S.A. TS WISŁA KRAKÓW odrodzi sie na popiołach tej spółki, którą rządzą ludzie pokroju Rogali, Kapki czy Bednarza...Cupiał coraz bardziej zbliża sie do pozycji jaką ma Pan O. z Bydgoszczy. Jeszcze chwilka, już bliziutko a i Pan z Myślenic zostanie podobnie nazwany, jeśli czegoś nie zrobi.

Jeśli Cupiał szybko nie zareaguje, to zakończy żywot tej spółki. Pan Cupiał zwinie manatki, a my rozpoczniemy marsz odrodzenia.
Tobie chyba coś się poprzestawiało pod makówką...

Po pierwsze pan z Myślenic jak go nazwałeś nie robi nic w klubie, bo ma inne poważne problemy, które są ważniejsze niż klub. Od tego zależy też sprawa naszej sekcji piłkarskiej S.A więc warto, żeby skupił się na sprawach jakie ma a są poważne.
Po drugie Podejrzewam, że puki co określanie stanowiska Cupiała w tej sprawie jest dosyć pochopne, ze względu właśnie na sprawy jakie ma i przez to, wydaje mi się, że raczej wszystkim w klubie się nie interesuje.
Po trzecie Cupiał nie po to siedzi tu 15 lat, żeby zakończył żywot spółki w stylu jakiegoś ciecia Osucha! Weź się puknij w czoło! Cupiał to kibic Wisły gość z klasą prawdziwy boss! To, że ma problemy prawne i cierpimy na tym równie my, trzeba przyjąć na klatę i cierpliwie czekać a nie płakać jak bahory!! Jeśli nie będzie wstanie prowadzić już spółki, to odda ją komuś i na pewno do 4 ligi jej nie spuści! Przestańcie płakać jak bahory, potem dziwicie się, czemu tyle lasek na C chodzi przez co doping gorszy, ale jak się dziwić, skoro wygląda na to, że mają WIĘCEJ JAJ niż wy - płaczki forumowe?

Lechista69 napisał(a):Wyświetl post
Gdzie Osuchowi do Cupiała ? Samo takie myślenie jest grzechem bo Cupiał naprawdę wiele dał temu miastu.. całe pokolenia rosły w miłości do Wisły i tu też jest zasługa Cupiała.. nie wiem czemu Cupiałowi zależy tak na odcięciu się od Skwk ale to już musi być sprawa osobista.. nie wierzę że Cupiał dałby zielone światło na rezygnację z 8000 kibiców co mecz tylko dla walki bednarza z wiatrakami/kibicami..
wcale nie zależy, mi się wydaje, że nie jest wnikliwy, raczej obserwuje z daleka. On nie jest zaślepiony i tak głupi jak łysy. Widzi co się dzieje. Myślę, że kwestia czasu, jak Bednarz wyleci a kibice wrócą na stadion.

mazo napisał(a):Wyświetl post
Ludzie chodźcie na Wisłę dla Bednarza? To tak jakby na złość ojcu, który was bije dom podpalić. Ja czekam na to żeby wreszcie obydwie strony poszły po rozum do głowy bo jak nie to Wisła w następnym sezonie zbankrutuje
Czemu ty stawiasz znak równości, przed kłamcą a kibicami Wisły? Nie stawiaj mnie na równości z Jacusiem, bo mnie to obraża! To po pierwsze
Po drugie jak mamy iść po rozum do głowy? Lojalke podpisywać? A co to PRL? Nie po to ludzie walczyli o pewne wartości, żeby jakiś łysy komuch mówił nam żebyśmy do końca swoich dni na mecze nie przychodzili i wybierał sobie kto może na wyjazd pojechać... Weź się zastanów!
Mecze meczami, ale Wisła jest w sercu a nie na krzesełku lub u księgowej p. Cupiała z całym szacunkiem. Honor i zasady na pierwszym miejscu!
Ostatnio edytowane przez palikot : 07.05.2014 o godz. 10:28.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując