Wyświetl pojedynczy post
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2014, 00:36
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Daj spokój w wielu przypadkach tak jest że na miejscu nie ma odpowiednich ludzi i jestem w stanie sobie wyobrazić że partia X wysyła z Krakowa do Wieliczki swoich ludzi. Normalne. A akurat Sasina uważam ze bardzo przyzwoitego człowieka. Rozumiem że zabrali Wam tam kilka kilka miejsc na ktore mieliście sami chrapke i transfer kasy by nie szedł na Nowogrodzką tylko w inne miejsce ale bez przesady
Widzisz, a ja Sasina uważam raczej za mało przyzwoitego człowieka, a w szczególności po tym jak wyciągał z kasy miejskiej 10 tys. zł miesięcznie za pojawienie się raz na jakiś czas w mieście i za załatwienie roboty wielu kumplom z Warszawy.

Natomiast desant z Nowogrodzkiej to było czyste kurestwo i nie chodzi o jakieś stołki, bo nigdy ani złamanego grosza nie dostałem z jakiegoś załatwionego stołka w mieście, ale o zasady. PiS złamał wszelkie zasady i poniesie za to konsekwencje w gminie, gdyż koalicję z nim już zerwano, a opozycja od lewa do prawa włącznie z Radiem Maryja nie pozostawia na nim suchej nitki. Nawet ich kasa zapomogowa, czyli wołomiński SKOK i świeża sprawa Pani P. nie pomoże im w utrzymaniu stołków