piotek napisał(a):

|
Natomiast Misiek w tym momencie robi rzecz, na której skorzystać może całe społeczeństwo. Daleki jestem od idealizowania faceta, no bo swoje ma za uszami (choćby ten nóż), ale należy dawać takim ludziom drugą sznse, a czy Misiek ją wykorzysta, to już zobaczymy po jakimś czasie. Na razie nie ma argumentów, poza przeszłością, do tego, by posądzać go o szkolenie bojówek.
|
Nie rozumiem dlaczego sprowadzasz temat do 'szkolenia bojówek', tak jak nie rozumiem dlaczego temat bojkotu sprowadza się do zakazów. Co takie uproszczeni daje?
Poza tym możemy popatrzeć na Bydgoszcz - kibice dopięli swego. Będzie szansa uczyć się na błędach lub naśladować postępowanie. Czyli na plus dla naszej sprawy - coś się ruszyło w układance.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA