Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2014, 19:08
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Dawanie rocznych banów za pisanie imion z małej litery to dziecinada.
Nie imion tylko nazwisk.
I nie.
Bany nie były za to.
Bany były za ignorowanie zaleceń i świadome łamanie regulaminu.
Świadome.
To chyba coś poważniejszego niż przypadkowe napisanie nazwiska małą literą.
Usuwanie postów które atakują Bednarza (a dotarły do mnie takie informacje, niedawno potwierdził to pośrednio Witek na privie) zdecydowanie wychodzi poza ramy "moderacji".
Podasz pewnie przykład, bo ja czegoś takiego nie pamiętam.
Było za to usuwanie postów z wyzwiskami, z inwektywami, z bluzgami.
Pewnie uważasz, że powinny były pozostać?
Sam prowokujesz głupawymi wpisami o tym, że można wygrywać bez kiboli, a później stajesz na straży uczciwej i pozytywnej dyskusji? Bez jaj.
I co?
To było błędem w moderowaniu?
Wolfy, bądźże powazny.
A wpisy w temacie meczowym o tym, że "interesuje mnie tylko frekwencja" to nie były głupawe?
To nie jest tak, że Ci piszący imiona z małej litery są super, a Ty jesteś zły. Bany im się należały, ale adekwatne do przewinienia.
Z reguły banowani otrzymywali ostrzeżenia, upomnienia, potem bany, kiedy świadomie nadal łamali regulamin. Świadomie, panie wolfy
Mam też pełną świadomość, że zawsze komuś coś nie będzie pasowało - trochę wyżej masz przykład kogoś kto po kilku latach wciąż ma jakieś pretensje. O coś. Wisi mi to. Ignorowanie gości z manią prześladowczą i urojeniami jest konieczne przy moderowaniu - tego też mam pełną świadomość.

Niestety, odnoszę wrażenie, że w pewnym momencie zacząłeś wspomagać się w dyskusji narzędziami moderacji.
No trudno. Na "wrażenia" nic nie poradzę i z "wrażeniami" nie dyskutuję. Dlatego prosilem o fakty a nie o "wrażenia"

ps.
doceniam to, że nie masz manii prześladowczej
Ostatnio edytowane przez FraMat : 05.05.2014 o godz. 19:13.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując