wolfy napisał(a):

|
Dawanie rocznych banów za pisanie imion z małej litery to dziecinada.
|
Nie imion tylko nazwisk.

I nie.
Bany nie były za to.
Bany były za ignorowanie zaleceń i świadome łamanie regulaminu.
Świadome.
To chyba coś poważniejszego niż przypadkowe napisanie nazwiska małą literą.
wolfy napisał(a):

|
Usuwanie postów które atakują Bednarza (a dotarły do mnie takie informacje, niedawno potwierdził to pośrednio Witek na privie) zdecydowanie wychodzi poza ramy "moderacji".
|
Podasz pewnie przykład, bo ja czegoś takiego nie pamiętam.
Było za to usuwanie postów z wyzwiskami, z inwektywami, z bluzgami.
Pewnie uważasz, że powinny były pozostać?
wolfy napisał(a):

|
Sam prowokujesz głupawymi wpisami o tym, że można wygrywać bez kiboli, a później stajesz na straży uczciwej i pozytywnej dyskusji? Bez jaj.
|
I co?
To było błędem w moderowaniu?
Wolfy, bądźże powazny.
A wpisy w temacie meczowym o tym, że "interesuje mnie tylko frekwencja" to nie były głupawe?
wolfy napisał(a):

|
To nie jest tak, że Ci piszący imiona z małej litery są super, a Ty jesteś zły. Bany im się należały, ale adekwatne do przewinienia.
|
Z reguły banowani otrzymywali ostrzeżenia, upomnienia, potem bany, kiedy świadomie nadal łamali regulamin. Świadomie, panie wolfy
wolfy napisał(a):

Mam też pełną świadomość, że zawsze komuś coś nie będzie pasowało - trochę wyżej masz przykład kogoś kto po kilku latach wciąż ma jakieś pretensje. O coś. Wisi mi to. Ignorowanie gości z manią prześladowczą i urojeniami jest konieczne przy moderowaniu - tego też mam pełną świadomość.
Niestety, odnoszę wrażenie, że w pewnym momencie zacząłeś wspomagać się w dyskusji narzędziami moderacji.
|
No trudno. Na "wrażenia" nic nie poradzę i z "wrażeniami" nie dyskutuję. Dlatego prosilem o fakty a nie o "wrażenia"
ps.
doceniam to, że nie masz manii prześladowczej