|
Dopiero wbiłem na kompa więc już wyjaśniam że wywiad z Małeckim czytałem cały.. po prostu ten fragment wywiadu idealnie pasował aby streścić Małego.. nie dziwię się Smudzie że pozbył się go z zespołu.. bo tak naprawdę to co on gra od momentu przejścia do Pogoni ? Udowodnił dobitnie że Smuda się mylił ? Wczoraj widziałem niemoc w jego grze.. gaszony ilekroć postanowił ruszyć w pole karne.. jeszcze ten gest.. dobrze że gaci nie sciągnął i nie wypiął się gołą dupą w stronę trybun.. zero szacunku.. typowy dresodebil który kradnie telefony na przystanku.. może opowiadać o miłości do Wisły.. ale umówmy się że jest to człowiek bez honoru.. powie cokolwiek by w pewnej grupie zdobyć poklask.. pamiętajmy o jego wywiadzie gdzie opowiadał że w Polsce może grać tylko w Wiśle lub Lechii. To jest jego zawód i gdyby dostał dobre siano (50 tyś w Pogoni?) to i u filipiaka by wylądował bo tylko z tego żyć może a po zakończeniu kariery pewnie trenerem wf zostanie.. bo nic nie będzie potrafił.. jak w dzisiejszych czasach można nie znać angielskiego komunikatywnego będąc piłkarzem ?
Obyśmy szybko zapomnieli o tym gościu który tak wiele razy kompromitował ten klub..
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|