WISŁAZWE napisał(a):

Dziękuje wszystkim za współpracę. Zarówno na płaszczyźnie moderatorów jak i zwykłych użytkowników. Z dniem dzisiejszym rezygnuję z funkcji moderatora na forum TWSD. Z przykrością informuję również, że obecna edycja konkursu o Wiśle jest ostatnią prowadzoną przeze mnie. Moja misja dobiegła końca, co prawda nie udało mi się zrealizować wszystkich planów, cóż tak już w życiu bywa.
Oczywiście jak to bywa jak się pełni taką funkcję nie zawsze znajduje się wspólny język ze wszystkimi, uważam jednak że swoją pracę wykonywałem solidnie i w 99.9% przypadków moje decyzje miały realne podstawy do zamknięcie tematu, ostrzeżenia czy zbanowania.
Z większością z Was myślę miałem dobre kontakty a niektórymi jak to czasem bywa napięte co nie raz miałem okazję przeczytać na PW.
Dzięki za wspólne lata, za wieczorno-nocne rozkminy na SB. No i za wybór najlepszego moderatora w TWSA.
Mam nadzieję, że w mojej miejsce przyjdzie ktoś lepszy, kto jeszcze podejmie próbę postawienia forum na nogi.
Wybrałem taką formę pożegnania się z Wami, ponieważ trochę się z Wami zżyłem przez te 4 lata moderowania.
Użytkownikom życzę mniej banów!
Proszę o zdjęcie mi uprawnień moderatora.
Z Wiślackim pozdrowieniem.
|
Wielka szkoda! Byłeś najlepszym moderatorem i jako jedyny z moderatorów trzymałeś poziom tego forum.
Zrezygnować powinien FraMat, a nie Ty.
To jest już chyba gwóźdź do trumny tego forum. Mam nadzieję, że ożyje inne forum wiślackie, które od kilku lat istnieje, ale niestety nie za bardzo żyje.