Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.04.2014, 17:45
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Dziękuje wszystkim za współpracę. Zarówno na płaszczyźnie moderatorów jak i zwykłych użytkowników. Z dniem dzisiejszym rezygnuję z funkcji moderatora na forum TWSD. Z przykrością informuję również, że obecna edycja konkursu o Wiśle jest ostatnią prowadzoną przeze mnie. Moja misja dobiegła końca, co prawda nie udało mi się zrealizować wszystkich planów, cóż tak już w życiu bywa.

Oczywiście jak to bywa jak się pełni taką funkcję nie zawsze znajduje się wspólny język ze wszystkimi, uważam jednak że swoją pracę wykonywałem solidnie i w 99.9% przypadków moje decyzje miały realne podstawy do zamknięcie tematu, ostrzeżenia czy zbanowania.

Z większością z Was myślę miałem dobre kontakty a niektórymi jak to czasem bywa napięte co nie raz miałem okazję przeczytać na PW.

Dzięki za wspólne lata, za wieczorno-nocne rozkminy na SB. No i za wybór najlepszego moderatora w TWSA.

Mam nadzieję, że w mojej miejsce przyjdzie ktoś lepszy, kto jeszcze podejmie próbę postawienia forum na nogi.

Wybrałem taką formę pożegnania się z Wami, ponieważ trochę się z Wami zżyłem przez te 4 lata moderowania.

Użytkownikom życzę mniej banów!
Proszę o zdjęcie mi uprawnień moderatora.

Z Wiślackim pozdrowieniem.
Wielka szkoda! Byłeś najlepszym moderatorem i jako jedyny z moderatorów trzymałeś poziom tego forum.
Zrezygnować powinien FraMat, a nie Ty.

To jest już chyba gwóźdź do trumny tego forum. Mam nadzieję, że ożyje inne forum wiślackie, które od kilku lat istnieje, ale niestety nie za bardzo żyje.
Odpowiedz cytując