FraMat napisał(a):

Jak byś był inteligentny to zauważyłbyś, że post został przeniesiony do właściwego działu.
I napisałem, banuje nie za małe literki ale za głupi, osli upór i za poziom z piaskownicy.
masz szczęście, że Wisłazwe zdecydował się Ci skrócić bana, chociaz za podwójne konto powinieneś dostać bana stałego.
Po co mam usuwać? Sam o sobie dajesz świadectwo.
|
1: Co ja mam tak duzo czasu jak ty zeby sobie chodzic po kazdym dziale i patrzec czy przypadkowo tam nie przenioslees posta ? Rozmowa byla w 1 temacie a ty nagle przenosisz do 2 to co ja jestem Duch Swiety? To ty jestes adminem i gdyby nie twoja reakcja bylby rozmyty 1 a nie 2 tematy ADMINIE

2:napisalem z reszta mozesz sprawdzic, ze na tym koncie ostatnio logowalem sie 22.4.2011 i tylko po to zeby sprawdzic 1 ze starych wiadomosci wiec nie wymyslaj znowu powodow.
3: Dobrze, ze jest tu jeszcze ktos taki jak WISŁAZWE i kontroluje tak debilne jak twoje zachowanie, mogles w ogole usunac mi konto, mialbys po problemie, nie musialbys sie tu tlumaczyc
4: Popatrz na reakcje innych uzytkownikow, nikt z piszacych w tej sprawie nie pozostawia na tobie suchej nitki poza malutkim wyjatkiem
5: co do odblokowania JAroo i 2go kolegi napisze tylko tyle : HAHAHAHAH
6: Gratuluje, ze posrednio/bezposrednio doprowadziles do podjecia przez WISŁAZWE decyzji o odejsciu z roli admina. Gratulacje, teraz zostajesz prawie jedynym szeryfem tego forum i juz widze co tu sie bedzie dzialo
7: Dalej nie odpowiedziales na proste pytanie

8: 1 slowem: DRAMAT
9: bez odbioru.