Wyświetl pojedynczy post
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.04.2014, 22:46
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post

Ty jesteś debilem czy Ci za to zapłacili? Ja nie wiem skąd się takie wynalazki biorą.
To idź na stadion siedź koło pana policjanta, zbij piątkę z Jackiem Bednarzem i będzie git.

P.S

Załóż taki temat to przynajmniej Cię dyscyplinarnie wyp.. zbanuje.

P.S 2

Jak założysz już stronę na FB to wrzuć link. Czekamy!
Pamiętaj im więcej lajków tym więcej wody mineralnej trafia do dzieci z Afryki nie mówiąc już o tym, że jak będzie dużo lajków to Jacek się poda do dymisji, dług Wisły się zmniejszy i w ogóle będzie super!

Czas się zwijać bo nie nadążam za dzisiejszym trendem kibicowania.
Brawo WISLAZWE.

----

Tak z innej beczki, to zastanawia mnie ten dług u Adidasa. Na oficjalnej widnieją jako "sponsor techniczny" to z jakiej paki my wisimy im jakieś pieniądze? Co to ....a za sponsoring?
Ja wiem że u nas wszystko jest zjebane i każdy nas na kasę nabiera, ale wybierać z kilku firm dostarczających sprzęt i wybrać taką której musimy płacić to czysty debilizm.

Ogólnie to wychodzi że tam tylko idioci pracują. Jeden rezygnuje z jedynego wpływu czyli kibiców a drugi goni VW bo mu brak 200tys do banki euro brzydko wyglądało...Przecież to się w głowie nie mieści jak w tak dramatycznej sytuacji można w ogóle podjąć takie decyzje.
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 29.04.2014 o godz. 23:06.
Bednarz weź sznur i powieś się a od Wisły odpier..... się !
Odpowiedz cytując