KOMINEK napisał(a):

|
Każdy kto głosi że nic się nie stanie jak spadniemy do niższych klas jest szkodnikiem a nie kibicem Wisły.
|
Dobrze, to może zacznijmy od początku. Kto głosi że nic się nie stanie jak będziemy musieli zaczynać od A klasy? Jest ktoś taki?
Ja widziałem tylko opinie, że jeżeli mamy konać powoli jak Widzew czy ŁKS, bez szans na wyjście na prostą (bo nikt nie przejmie klubu wraz z zadłużeniem), to lepiej skrócić sobie męki. Sam się pod tym podpisuję. Powody podałem wyżej.
Będzie to optymalne? Nie, oczywiście że nie. Ale musimy być przygotowanym na wszystkie warianty.
Trzeba to wprost napisać - w klubie pracują ludzie o bardzo znaczącym deficycie intelektualnym. Akcja z zakazami nie pozwala tego inaczej określić. Szanse, że zrobią coś sensownego co postawi klub na nogi? Bliskie zeru.
Nie ma już z czego ciąć. Planu na funkcjonowanie w ekstraklasie z mniejszym budżetem nigdy nie było.
Jakaś propozycja, jak pogodzić SKWK z Bednarzem? Jakaś propozycja, jak zmusić tych z zakazami żeby przyszli płaszczyć się przed Łysym Legionistą? Bo oczywiście ich odwołanie byłoby poniżej godności jaśnie oświeconego...
bonawentura napisał(a):

|
Mam taką propozycję - może zbierzmy ludzi, pokażmy ilu nas jest i po prostu chodźmy na stadion! Przeprowadźmy własnymi siłami jakąś akcję - niech ktoś utworzy temat na forum "Wypełnijmy razem stadion Wisły", założy profil na fejsbuku etc. - w tych trudnych chwilach powinniśmy pójść, kupić bilet i kibicować ze wszystkich sił drużynie.
|
Pocieszny z Ciebie koleś.
Mam dla Ciebie taką propozycję - rusz dupę i to zrób. Nie żadne nieokreślone "my", tylko Ty. Rusz dupę i zmobilizuj takich jak Ty do działania.
A potem wróć i opowiedz jak było.
hunter napisał(a):

Ten apel to do kogo? Profil na fejsbuku gwarancją sukcesu!
To odróżnia właśnie dwie grupy, z którymi mamy do czynienia na Wiśle w obecnej sytuacji. Jedni biorą się za jaja, organizują i działają konkretnie. Drudzy, tacy jak bonawentura, piszą o fejsbukach, tematach na forum itp. a przede wszystkim "niech ktoś", byle tylko nie ja sam.
|
Sedno sprawy.
TRNKRN -

Kamieniołomy to trochę mało. Ja bym od razu dał czapę.
TRNKRN napisał(a):

|
A oni do k... nędzy są od organizowania dopingu i niczego innego.
|
Oj, chyba nie.
Google, wpisujemy "SKWK statut" i naciskamy ENTER.