Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.04.2014, 13:39
Cytat:
Bo co za debil wiedząc, że przychody z dnia meczowego stanowią jeden z głównych argumentów za utrzymaniem względnej płynności finansowej zaczyna wojnę z kibicami i tym samym jeszcze bardziej dąży do upadku zarządzanej przez siebie firmy ?
Ja chyba wiem co za debil tak robi, tak robi koń trojański...

Cytat:
Widać taki manewr (nie płacenia kar+otwarte trybuny) miał się opłacać finansowo do czerwca/końca sezonu. Potem się zobaczy - taki management z dnia na dzień, bez planowania. W końcu i tak topór nad głową wisi.
Ale Jacek, znaczy Łukasz jakich kar? Jak już to kara była jedna. A później nie wiadomo czy kolejne by były. Przypominał Jacku Łukaszu, że przed derbami poprzednia kara była bodajże kilka miesięcy wcześniej (ponad pół roku?). Także jakich kar? A poza tym co za ćwok woli wojnę z kibicami niż zapłacić karę chociażby wynoszącą 100 tysięcy? Przecież dziecko w podstawówce obliczy, że bardziej się opłaca oddać 100 tys na karę i mieć kibiców na kolejnych 5 meczach, którzy kupią bilety za 20 zł x 3 000 ludzi (załóżmy, że tyle bileciarzy nie chodzi na mecze obecnie) = 60 000 zł x 5 meczów = 300 000 zł. Plus do tego przychody z cateringu.

Nie dość, że Bednarz jest nieudolnym prezesem, który nie potrafi Wiśle zapewnić nic. Nie potrafi wyjść z długów to jeszcze jest szują, która nie umie (NIE CHCE) się dogadać z kibicami.
Ta złotówka od biletu to najlepsze co mogło się przydażyć Wiśle, która jest w takiej sytuacji. Przecież Wisła S.A. nie straciła by nic na tym, że do biletu doliczy 1 zł, kibiców raczej by też nie ubyło z powodu biletów droższych o złotówkę a zyskałaby marketing, muzeum, pijar. Trochę życia zostałoby tchniętę w tego żywego trupa jakim jesteśmy od jakichś 2 seoznów. Tymczasem lepiej iść na wojnę z kibicami, lepiej nie mieć muzeum itp. Co za ....a jest dopowiedzialna za tą decyzję i dlaczego taka decyzja została podjęta? To był strzał w kolano albo lepiej, strzał w ten łysy łeb Bednarza.
Przykro jest patrzeć, że ten człowiek ma jeszcze jakichś zwolenników na tym forum.
A co do tego, że Smuda, piłkarze czy Bednarz nie mają wypłacanych pieniędzy na bieżąco. Co to za problem? Jakbym był milionerem, albo miał na koncie kilkaset tysięcy jak oni wszyscy zapewne to po co mi co miesiąc kasa? Do gara jest co włożyć, na przyjemności kasa jest więc łaski nie robię, że co miesiąc nie potrzebuję kolejnej mamony. I nie ma się co nad nimi litować bo oni się tej kasy nie zrzekną, nie dostaną teraz to dostaną później. I to fajną kasę bo za kilka miesięcy z góry, a do tego może jakieś odszkodowanko jeszcze wywalczone na drodze sądowej?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując