Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.04.2014, 19:26
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Dlatego właśnie dałem Ci alternatywę w postaci pomówienia. Czym innym jest pomyłka, czym innym są bezpodstawne oskarżenia. W drugim wypadku konieczność zachowania staranności i sprawdzenia swoich zarzutów leży po stronie stawiającego je.
A czym innym opinia nie uwzględnająca pewnych faktów, których nie było się do konca świadomym w momencie jej formułowania.
Ale skoro niedawno otworzono sezon napierdalania na Smudę, to można sobie pozwolić na więcej, prawda? Dla mnie nie ma różnicy między tym co robisz Ty, a działalnością Drozda. I - jak wspomniałem - mam już serdecznie dość wylewania pomyj na kolejnego trenera, dlatego nie zmienię nastawienia.
Jak widzisz, dośc dlugo nie zabierałem na forum głosu w sprawie Smudy. Teraz, coraz więcej osób widzi jego braki. Ja więc dodaję: "a nie mówiłem?"
Krytykuj sobie do woli, ale nie próbuj robić ze Smudy debila który na własne życzenie wpakował się w kłopoty. Burdel na kółkach był tutaj na długo przed jego przyjściem, a nasza kadra już dawno wołała o pomstę.
A na czyje życzenie?
Kto chrzaniał: "Ja ci to zrobię za pół ceny"?
Faktycznie, bajzel był tu już dośc dugo, nasza kadra woła o pomstę do nieba dość długo.
Smuda nie wiedział do czego przychodzi?
Jak napisano (@Smuga): jest w klubie Musiał, który mógł pracować jako trener przygotowania fizycznego. Bez tworzenia dodatkowego etatu.
Nasza ofensywa to w 80% Brożek. Wina Smudy? Zasługa? A może po prostu efekt działań Bednarza, braku pomysłu na funkcjonowanie w nowych warunkach finansowych? Bo że się da udowodnił chociażby Osuch.
Ale jedyne pomysły Jacusia i Kapki to testy oraz ściąganie zawodników z "nazwiskiem", ale od lat niegrających. Podobno nawet Maćka Żurawskiego chciał odświeżyć i to niestety nie jest żart...
I z tym się zgadzam...
Podejrzewam jednak, że Osuch ma lepsze warunki funkcjonowania. Ma jakiś dług wobec właściciela do spłacania i konieczność płacenia coraz to nowych odszkodowań dla zwalnianych piłkarzy i trenerów? Bednarz może nie jest geniuszem zarządzania, ale i układ, w ktorym funkcjonuje nie jest tak przejrzysty jak choćby w Zawiszy.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując