Chorynatrzykolory napisał(a):

|
w tej sytuacji jedynie niebezpieczny był debil ochroniarz,który chyba nie uczęszczał do szkoły i nie wie jak sie kończy połączenie gazu i ognia..jak można być takim kretynem ,żeby psikać gazem kogoś z racą..
|
A ten machający racą do ochroniarza trzymającego gaz to kto? Intelektualista -kozak?
domin_czyzyny napisał(a):

|
race są bezpiecznie, to debilizm i głupota polityków, ochroniarzy i POlicji jest zagrożeniem dla wszystkich...Ten buc w kasku powinien zostać osądzony za sprowadzenie bezpośredniego zagrożenia życia i zdrowia tego kibica!
|
He he he

A nie ten co podpalił strumień pieprzu? :lol
serek.c2 napisał(a):

Dajże mu spokój, On się w ogóle zdjęciu przed wysłaniem nie przyjrzał i myśli, że to tak samo z siebie ogniem wybuchło
|
Jasne
Żeby nie było - zabawa myślę przednia ale tak na poziomie przedszkola. Co nie zmienia faktu że dwóch idiotów może problem zrobić (nawet zapalniczką).
Viper napisał(a):

|
Etc etc etc? a konkretniej?
|
Emitując akcje podnosisz kapitał zakładowy. Tylko tyle. Można wyemitować dla siebie. Nikt nie zabroni podnieść kapitału zakładowego. Tylko skąd te pieniądze brać? Zwłaszcza że są one na przejedzenie a nie na inwestycje.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA