Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.04.2014, 09:49
kot napisał(a):Wyświetl post
A co mu przeszkadzało jeszcze rok lub pól roku temu, zanim zaczęły się jego kłopoty ze skarbówką, bo za jego zgodą Bednarz drenuje Wisłę już prawie od 3 lat
A kogo Bednarz zatrudnił kto wydrenował kasę? Nie wiem, może jego pensja drenuje?
W dobie kryzysu postanowiono za wszelką cenę trzymać się poziomu sportowego po to by dochód z części sportowej stał się kołem zamachowym restrukturyzacji. Ale jak widać nie wychodzi.

BDW kłopoty Cupiała z ta sprawą ciągną się od 2010 roku mniej więcej... i pewnie nie jest to jedyna przyczyna braku kasy w Wiśle.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 28.04.2014 o godz. 10:12.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując