szprotson napisał(a):

https://www.youtube.com/watch?v=OWnwn21geWU
a bramka na 1-0 w 91 minucie meczu? I to od Wojciechowskiego kupilismy mecz!!
Rozumiem też ze Michał Gliwa puszczał babole nie ze wzlędu na umiejętności (które dla Ciebie nie maja znaczenia jak sam pisałes) tylko dlatego ze grał w ustawionych meczach. Mariusz Pawełek puszczał "pawełki" bo dostawał sygnał z bazy w odpowiedniej minucie ze musi puścic bo jest zły wynik dla .....
no własnie? Dla kogo jest to ustawianie czyli dla kogo Wisłą realizuje te założenia z góry zaproponowane w ktorych gówno ma go gadania jak sam napisałes? Kto w tej grze jeist Królem bo pionków juz nam przedstawiłeś
|
Co innego farfocel taki jak na filmiku czy taki jak trzecia w Lubinie, a co innego niczym nie wymuszonym zachowaniem ułatwiać przeciwnikowi zdobywanie bramek.
Umiejętności nie mają znaczenia jeżeli rozmawiamy o naszej buraczanej lidze. Bo poziom jest tak żenujący że byle junior posiada porównywalne. Jeżeli dodamy do tego, że drukarnia działa to problem braku umiejętności całkowicie znika.
Co do Pawełka nie wiem ale pamiętam jak przegraliśmy mistrzostwo z Lechem. Pamiętasz?
Dla kogo? Dowiesz się na koniec ... a mnie nie pytaj skąd mam wiedzieć pewnie dla Podbeskidzia

. A do gadania masz tyle ile masz honoru, ambicji i odwagi. Wspominałem już kiedyś o Górniku Kasperczaka. To się w głowach nie mieściło