Jaroo1 napisał(a):

|
Zauważyliście, że jak wyniki siadły to i tych anty bojkotowych osób entuzjazm opadł?
|
Trudno aby był - przynajmniej z mojej strony (wypowiadam się za siebie).
I nie jest to spowodowane wynikami czy bojkotem - ot ogólną sytuacją. Generalnie jesteśmy w dup.ie i rozwiązanie problemu 'bojkotu' dla mnie niewiele/nic nie zmieni. Nawet będąc szczerym - prywatnie zupełnie nic.
Szkoda mi tylko pryśnięcia dobrego PR wokół klubu i miejsca w tabeli - była szansa na odbicie się od dna a tak nie wiadomo co będzie w następnym sezonie. Można wróżyć z fusów jaki nowy pomysł Cupiałowi do głowy strzeli.
Pablo84 napisał(a):

|
Odpowiedź jest nad wyraz prosta, lecz niestety bolesna.Bo Cupiał tego żąda lub na to zezwala. Jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze.
|
Bolesne ale prawdziwe.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA