Wyświetl pojedynczy post
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2014, 22:24
Lechista69 napisał(a):Wyświetl post
czy ktos z was wie czy w pakiecie "Orange" Comfort + w technologi satelitarnej jest kanal nsport

bo ja juz 30 minut gadam z obsluga klienta i ciagle mi cos gadaja ze nsport jest ale w kablowej.. a ja mam przez satelite liveboxa :/
Jest, w tak zwanej opcji multi + (na stronie http://www.orange.pl/Orange_tv.phtml w prawym górnym rogu masz opcję multi + w prezencie na cały okres trwania umowy czyli kanały Ale Kino, Planete, Kuchnia, Mini Mini, TeleToon i nsport)

Zakończyłem negocjacje w sprawie przedłużenia umowy, ciężkie rozmowy były
Stanęło na następujących warunkach: Comfort+, Multi+, Extra+ (czyli dotychczasowy universe), 6 x Canal+, HBO, Filmbox, wymiana dekodera na PACE PVR 500 GB to wszystko na okres 15 miesięcy za 59 złotych miesięcznie. Wszystkie kanały dodatkowe na cały okres trwania umowy czyli do końca lipca 2015.

Zazwyczaj umowy przedłużam na rok, tym razem nawet zależało mi na okresie 15 miesięcy gdyż nie wiadomo, jaki nadawca po następnym sezonie będzie miał w swojej ofercie Ekstraklapę. Nie wiem kiedy rozstrzygnięty będzie przetarg na prawa do transmisji z sezonu 2015/16 ale jak wam zależy na katowaniu się widokiem polskich kopaczy w tv to miejcie to na uwadze.
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując