5%. Na początku liczy się tylko i wyłącznie trening na handel. Ja na takiej kondycji dojechałem już do VI ligi (zaczynałem w X) i to bez dłuższych przystanków. Zmiany kondycji faktycznie skutkują spadkami formy, ale nie to jest w tej chwili dla Ciebie istotne. Istotne, że im niższa kondycja, tym szybszy trening. Wyniki przyjdą dopiero jak kogoś wytrenujesz, sprzedasz i kupisz lepszego. Przede wszystkim należy kupić 17-18-latków i ich trenować. Co do trenera zdania są podzielone, poradnik, w którym każą brać solidnego był pisany, kiedy na starcie miało się słabego, natomiast zadowalający już jako tako styka. Ja właśnie wybrałem opcję kupna gracza z wysokim doświadczeniem i przywództwem zadowalającym, żeby go po sezonie przekwalifikować. Kosztowało to 16 tygodni i jakieś 2,5 zamiast 1 miliona, ale w zamian starczy mi na dłużej, a i to przywództwo się przydało.
Rzeczy do opowiadania jest multum na początek i radzę poczytać wątek na forum pod tytułem "Pierwsze kroki w Hattricku". Uniknie się podstawowych błędów (stadion, nieprzemyślane zakupy etc.) i co nieco lepiej zrozumie mechanizm gry. Najważniejsze to kupić odpowiednich grajków i trenować, trenować, trenować, sprzedawać, kupować i trenować

Wyniki przyjdą potem. Same
A tymczasem ja się może w końcu zbiorę w sobie i złożę podanie do federacji, bo niejaki Wojciech już chyba ze 4 razy mi księgę gości spamował bez jakiegokolwiek odzewu z mojej strony ;P