Wyświetl pojedynczy post
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.04.2014, 21:41
Znowu od godziny posta nie można dodać?

Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
No to wychdzi, że niestety jestem wtórnym analfabetą, bo ja widzę tutaj praktycznie same powiązane z partią
No widzisz, a ja odwrotnie i też wydaje mi się, że nie jestem wtórnym analfabetą.

Najlepsza jest ta afera. Pewnie też jestem w nią zamieszany skoro skorzystałem kilkadziesiąt razy z "aferalnego stadionu"
Cytat:
49.
Waltz – ofiarowanie ITI 500 mln publicznych pieniędzy na stadion Legii
Naprawdę polecam przejrzeć obie listy, zarówno te dotyczące PiS, jak również PO i proponuję podzielić tą liczbę afer przez 10, bo od większości tych cytatów koń by się uśmiał, dlatego napisałem, że ten dłuższy link należy do kategorii "śmiesznych". Bzdur jest na nich masę od stadion dla ITI po zmianę granic polsko-niemieckich, na które nie reaguje Tusk

Drozd napisał(a):Wyświetl post
Dobrze, że się wreszcie przyznajesz propagandzisto . Jednak sukcesu nie wróżę ... lemingi wymierają.
Do czego niby mam się przyznawać? Do tego, że działałam od blisko dekady w samorządzie?

Przecież o tym pisałem x razy, tak samo jak pisałem, że trzeba wyplenić z powiatu POPiS, który siedzi od 4 lat i wydaje nieswoje pieniądze na partyjnych gagatków w stylu Sasina, czy żony Błaszczaka.
Powód: Uff. Poszło.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 18.04.2014 o godz. 21:56.