Jaroo1 napisał(a):

Bo Wisła grała. A nie poszedłeś nie dlatego, że cię nie interesuje tylko dlatego, że ci się nie chce wspierać TS Wisła oprócz sekcji piłkarskiej. Przykład? Interesuje cię piłka nożna ale n
a wyjazdy też nie jezdzisz. Dlaczego? Z tego samego powodu co na kosza. Bo się nie chce.
|
Oczywiście, że mi się nie chce bo mnie nie interesuje to chyba logiczne. Mniej więcej tak samo kręci mnie brydż sportowy i pewnie dlatego też nie chodzę. TS Wisła ma 14 sekcji. Dziwnym trafem zawsze wierni i zagorzali są obecni w liczbie więcej niż 200 osób tylko na dwóch. Koszykówka, futsal - czyli to co jest medialne i są jakieś sukcesy. Aż tak wiele nas nie różni - ot dwie dyscypliny które mnie nie interesuj a Was być może tak. Tak czy inaczej słabo bo pozostaje ciągle wiele innych dyscyplin również z udziałem naszych reprezentantów. Śmiem twierdzić, że 3/4 najzagorzalszych fanów koszykówki kobiecej w wydaniu klubowym nie potrafi wymienić nawet połowy z tych wymienionych 14 dyscyplin. A to ciągle ta sama TS Wisła. Znasz mnie widzę świetnie bo wiesz, że na wyjazdy nie jeżdżę - brawo, prawda. Myślę, że w związku z tym wiesz również na ilu wyjazdach byłem jak miałem 15 lat mniej i mi się chciało/nie miałem pomysłu na lepszą rozrywkę - niepotrzebne skreślić. Zaskoczę Cię - jestem częstym bywalcem na meczach z udziałem Wisły w dwóch mało medialnych dyscyplinach - pustawo jakoś na widowni. Tam nie ma kamer i nie da się zrobić oprawy i pobijać rekordów w decybelach - pewnie dlatego się nie spotkamy.
A tak ogólnie to chyba nie na temat bo ani Ty ani ja aktualnymi pracownikami klubu nie jesteśmy.