Lukasz napisał(a):

Dlatego 'biznesom' stowarzyszenia z klubem mówię zdecydowane 'nie', choćby dlatego że klub jest zmuszany do nich siłą. Ten argument mi wystarczy by stanąć murem za Bednarzem w sprawie 'złotówki'. Co do zakazów - mam stanowisko neutralne. Nie stanę ani za tym który traktuje prawo instrumentalnie ani za tymi którzy klub i stadion traktują jak prywatny folwark. Obie strony grają tymi samymi kartami, tylko teraz klub zniżył się do poziomu kibiców. Jak Bednarza jeszcze rozumiem (zmusiły go do tych kroków finanse - nie domknie budżetu, nie zabłyśnie, roboty nie utrzyma) tak jestem zdecydowanie przeciwny pokazywaniu przez stowarzyszenie kto rządzi na stadionie i jakie przepisy ma w d... Pijcie więc Panowie piwo które sami nawarzyliście - jesteście w tej kłótni siebie warci.
Kończę polemikę na jakiś czas - do zobaczenia na stadionie (kiedyś tam).
|
Biznes kolego nie zawsze znaczą pieniądze. Jeśli naprawde nie rozumiesz o co chodzi SKWK i kibicom z R22 to w ogóle po co się na te tematy wypowiadasz i zmuszasz nas do odpisywania na twoje posty?
No widzisz, ty stoisz w sprawie "złotówki" murem za Bednarzem a on? A on kolego kładzie chuja na Ciebie i ma w głebokiej dupie twoje naiwne poparcie. A wiesz dlaczego? Bo on tą złotówkę by z chęcią oddał tylko na warunkach które są do niezaakceptowania przez dorosłych ludzi.