SharksiK napisał(a):

Dlatego 'biznesom' stowarzyszenia z klubem mówię zdecydowane 'nie', choćby dlatego że klub jest zmuszany do nich siłą. Ten argument mi wystarczy by stanąć murem za Bednarzem w sprawie 'złotówki'. Co do zakazów - mam stanowisko neutralne. Nie stanę ani za tym który traktuje prawo instrumentalnie ani za tymi którzy klub i stadion traktują jak prywatny folwark. Obie strony grają tymi samymi kartami, tylko teraz klub zniżył się do poziomu kibiców. Jak Bednarza jeszcze rozumiem (zmusiły go do tych kroków finanse - nie domknie budżetu, nie zabłyśnie, roboty nie utrzyma) tak jestem zdecydowanie przeciwny pokazywaniu przez stowarzyszenie kto rządzi na stadionie i jakie przepisy ma w d... Pijcie więc Panowie piwo które sami nawarzyliście - jesteście w tej kłótni siebie warci.
Kończę polemikę na jakiś czas - do zobaczenia na stadionie (kiedyś tam).
JacobCFC napisał(a):

|
Piszesz to po raz enty, ale ani razu nie napisałeś czemu niby. Zrozum, że meczy nie bojkotuje tylko 3 tysiące ludzi z C.
|
Kolega napisał że '3 tysiące ludzi z C' bojkotuje mecze z powodu 'bojkotu'. Czyli nie wszyscy którzy nie przychodzą na mecze (a przychodzili) są tymi którzy popierają bojkot. Tak samo pewnie nie wszyscy którzy popierają bojkot pojawią się na stadionie jak jego nie będzie. Czyli nie zawsze wnioski są dobre, mimo że zgadzają się z faktami.
Cytat:
Ruscy przeprowadzają eksperyment. Wzięli muchę, wyrwali jej jedną nóżkę:
- Mucha idi! - mucha idzie.
W raporcie piszą “po wyrwaniu jednej nogi mucha chodzi”. Wyrwali jej drugą nogę:
- Mucha idi! - mucha idzie. W raporcie piszą “po wyrwaniu drugiej nogi mucha nadal chodzi”. Wyrwali jej trzecią nogę:
- Mucha idi! - mucha idzie. W raporcie piszą “po wyrwaniu trzeciej nogi mucha chodzi”. Wyrwali jej ostatnią nogę:
- Mucha idi! - mucha stoi.
- Mucha idi!!! - mucha dalej stoi. W raporcie piszą “po wyrwaniu wszystkich nóg mucha ogłuchła”.
|
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA