Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.04.2014, 13:23
Pan_Wątrobian napisał(a):Wyświetl post
Ale jadu w Tobie...Ani raz Ci nie ubliżyłem a Ty do mnie od komuchów.Jesteś jakiś nie teges? Nie moge krytykować Pis bo od razu komuch ? Albo placformers ? Przecież Kaczyński to okrągłostołowiec to co Ty mi tu bredzisz o nocnej zmianie ? Już i tak wszystko było dopięte a Kaczyński razem z Macierewiczem sie przyczynili do tego stanu Polski w jakim teraz ona jest.To Kaczyński przy okrągłym stole dogadał sie z komuchami a Ty mi od komuszych luzów teraz.

Tworzą hermetyczne towarzystwo chyba jedynie po to żeby specjalnie nie dać sie dopchać uczciwym ludziom do stołków którzy mogliby coś zmienić...są najgorszą opozycją w dziejach Polski i dlatego każdy co sie od nich odwrócił nie potrafi zachować neutralności w stosunku do nich tylko pluje ! Bo naród będący w opozycji został oszukany i pozbawiony nadziei na lepsze państwo !
To sobie przeczytaj swój poprzedni wpis. Takie żarty są typowe ...

I nie wspominaj o jadzie bo mnie pusty śmiech ogarnia.

Kaczyński się dogadał? Buchacha... Przy okrągłym stole nikt się nie dogadywał. Dogadywali się przy samogonie w magdalence. Był tam Kaczyński? Nie. Więc skończ bredzić.

Opozycja nie zrobiła nic? Chłopie, a co Ty zrobiłeś. PiS dawał wybór i w 2007 i w 2011. Skorzystałeś? Nie. Więc to Ty nie zrobiłeś nic. A wystarczyło ruszyć zad i postawić krzyżyk. Teraz przez takich mędrków jak Ty jesteśmy w dupie. A Ty zamiast uderzyć się w piersi dalej pracujesz na rzecz POwskiego bagna, co kompromituje Cie ostatecznie Więc przestań filozofować bo to żenujące.
Hej Nasz TS !!