Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.04.2014, 11:06
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
lepiej mieć pewnego bramkarza na 2 lata
I za tą gwarancję będziesz musiał ekstra zapłacić. W sumie zapłacisz więcej niż za bramkarza z takimi samymi umiejętnościami z łapanki, oczywiście jak się złapie.

JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
Chodziło mi o to, że jeżeli mając doświadczonych zawodników, którzy powinny wciagać większość ligi nosem i tak nie punktujemy, to lepiej grać młodymi, któzy pewnie punktów więcej nie zdobędą, ale mogą się wypromować a zarabiać będą sporo mniej co korzystniej wpłynie na budżet.
Zdobędą zdecydowanie mniej. Jest to jedna z tych rzeczy którą dobrze Bednarz ze Smuda wykminili - postawili na sprawdzonych piłkarzy którzy zagwarantowali to że nie bijemy się o utrzymanie. Gdyby postawił na młodych, patrząc po sparingach, moglibyśmy się już pakować. Ale obawiam się że niestety, patrząc po reakcjach Smudy, oni też są przepłaceni/na kreskę.

Co by nie mówić - sportowo Bednarz ze Smudą są in plus, mimo całkowitej wtopy w tym roku. Nie widzę nietrafionych transferów. Problem mamy głównie finansowy. Jak sportowo Bednarz dał radę tak finansowo mu nie wyszło - dlaczego można dyskutować. I nie jest to kwestia protestu.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując