Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.04.2014, 10:12
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
Na gwałt musimy podpisać nowy kontrakt z Miśkiem
Za Miska ponoć miał być wypożyczony Sandomierski. Na ile to plotka a na ile była opcja pod puchary nie wiem. Natomiast co musimy zrobić jako kub a czego nie musimy zadecydują finanse. Jak Smuda zrobi cuda i będą puchary to może coś może będzie na następny rok. Jak nie to budżet w okolicach Ruchu (czyli 20 baniek) mamy jak w banku. 10 baniek Cupiała i trochę resztek ze stołu pańskiego (C+).

JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
lepiej, żeby po boisku biegała młodzież
Tego nigdy nie rozumiałem.... Lepiej dla kogo? Akurat Garguła, Brożek, Stilic czy Głowacki dali nam więcej punktów niż Uryga czy Czekaj. Nie każdy młody jest inwestycją - patrz Stolarski. Tak samo machanie rękami nie jest związane z dojrzałym wiekiem - patrz Małecki czy młodzi Brożkowie.

Reasumując - tańsze i młodsze nie może być synonimem 'lepsze' lub równie dobre. Jakość i doświadczenie ma swoją cenę.

Tu jest trochę o planach sportowych 'wielkiej trójcy'
http://www.dziennikpolski24.pl/artyk...kach,id,t.html

@zim zum
Więc dlaczego Smuda tak nerwowo reaguje? Jednak szanse były/są lub z budżetem celowano właśnie w puchary.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 14.04.2014 o godz. 10:22.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując