JacobCFC napisał(a):

|
Na gwałt musimy podpisać nowy kontrakt z Miśkiem
|
Za Miska ponoć miał być wypożyczony Sandomierski. Na ile to plotka a na ile była opcja pod puchary nie wiem. Natomiast co musimy zrobić jako kub a czego nie musimy zadecydują finanse. Jak Smuda zrobi cuda i będą puchary to może coś może będzie na następny rok. Jak nie to budżet w okolicach Ruchu (czyli 20 baniek) mamy jak w banku. 10 baniek Cupiała i trochę resztek ze stołu pańskiego (C+).
JacobCFC napisał(a):

|
lepiej, żeby po boisku biegała młodzież
|
Tego nigdy nie rozumiałem.... Lepiej dla kogo? Akurat Garguła, Brożek, Stilic czy Głowacki dali nam więcej punktów niż Uryga czy Czekaj. Nie każdy młody jest inwestycją - patrz Stolarski. Tak samo machanie rękami nie jest związane z dojrzałym wiekiem - patrz Małecki czy młodzi Brożkowie.
Reasumując - tańsze i młodsze nie może być synonimem 'lepsze' lub równie dobre. Jakość i doświadczenie ma swoją cenę.
Tu jest trochę o planach sportowych 'wielkiej trójcy'
http://www.dziennikpolski24.pl/artyk...kach,id,t.html
@zim zum
Więc dlaczego Smuda tak nerwowo reaguje? Jednak szanse były/są lub z budżetem celowano właśnie w puchary.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA