Wyświetl pojedynczy post
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2014, 23:24
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Oraz nagłego powrotu do formy Głowackiego, Bunozy, Garguły, Jovanovicia i eksplozji talentu Chrapka, Burligi oraz Miśkiewicza. Które dziwnym trafem zgrały się z objęciem zespołu przez Smudę. Później do przyzwoitej formy wrócił też Piotrek Brożek.

I nie jest prawdą, że Smuda nie wie dlaczego przegrywa. O krótkiej ławce mówił od startu sezonu. Od początku też tonował nastroje.

Dziwna sprawa. Byłem przeciwnikiem zatrudnienia Smudy, a teraz to ja muszę go bronić przed bezczelnymi i niesprawiedliwymi atakami. Może i jest prostakiem, ale na pewno nie idiotą.
A co my co 3 dni gramy? Rozumiem gdybyśmy jeszcze grali w PP, ale ten został przecież odpuszczony jesienią. I po co to było, jak teraz i tak dostajemy w czapę od każdego? Nie przesadzajmy z tym brakiem ławki, bo z Miśkiewiczem, Burligą, Głowackim, Sarkim, Dudką, Chrapkiem, Stiliciem. Gargułą i Brożkiem w składzie powinniśmy ich zjeść. Podobnie jak Widzew czy Zagłębie. Poza tym wszyscy wiemy, że Smuda uwielbia zmiany.

Był idiotą i jest idiotą.

Dla mnie sezon skończył się po derbach (plan minimum został wykonany) i szczerze mówiąc grzeje mnie to, czy skończymy na 8 czy 5 miejscu. Ale usprawiedliwianie zjebanego okresu przygotowawczego brakiem ławki to już gruba przesada, tak jak i gadanie o najsłabszym składzie za czasów Cupiała.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 13.04.2014 o godz. 23:32.
Odpowiedz cytując