Wyświetl pojedynczy post
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2014, 08:53
X-Ray napisał(a):Wyświetl post
Często was tu czytam, rzadko pisze, piszę gdy jestem cholernie zły, albo zażenowany. - Tak jak właśnie dzisiaj. Zaskoczę, was nie obchodzi mnie wynik piłkarzy, jestem zażenowany waszą postawą. Niech każdy z was odpowie co było cele Wisły Kraków na ten sezon, każdy z was odpowie na to pytanie albo że celem było utrzymanie albo TOP8, i walka o jakieś miejsce 6-8. No do cholery, cel na ten sezon jeden i drugi spełniliśmy. Przyszedł Franek, którego uważam jak na nasze warunki za świetnego szkoleniowca, zrobił robotę, z garstki przeciętnych piłkarzy zrobił drużynę. Ta drużyna już zrobiła cel na ten sezon. A wy macie jakieś prawo narzekać? Czy oni nie zrobili już swojego? Czy nie ma być prawa wyczerpania materiału? Czy Smuda nie widzicie że ma problem z drużyną bo wypadli gracze, i widzicie kogo dziś miał na ławce? Czy wy naprawdę jeteście w amoku lat poprzednich i dalej myślicie że Wisła to drużyna która ma walczyć o mistrza? Czy wy do cholery zwariowaliście? Kocham tą Wisłę od małego, nie zaznałem bycia na niej, bo mieszkam daleko, ale kocham ją jak rodzinę. Ale wiecie co niekiedy jej życzę? Tragedii jaka zaszła na KSP Warszawa. Niektórym by się oczy może otworzyły, bo to wku*wia, gdy drużyna osiąga cel na sezon, a dalej narzekacie. Robert też przyszedł aby wywalczyć puchary, zrobił mistrza, co było ponad stan tej drużyny, nie był nikt na to przygotowany. Potem był nie udany sezon, właśnie przez to że drużyna wskoczyła zbyt szybko na wysokie wody. Co było w planach Wisły? Stabliność, i nie wiem ile 3-4 okienka by zbudować drużynę. Idziemy powoli, do przodu, PE mogłby to wiele zepsuć. Reasumując, 100% poparcia dla Franka, trzymam za tą drużynę kciuki, ten sezon uważam za udany, nawet jak przegrają wszystko do końca. Dali radości wiele, choćby wygrywając z Legia, chociaz ta drużyna powinna przegrać z Legia dwa razy po 0-3. Ten sezon 6-8, za rok walka o puchary i wtedy będę rozliczał czy się udało i czy nie zawiedli i co więcej, czy zarząd dał na godne transfery, za dwa lata walka o mistrza.

Ogarnijcie się błaga proszę was.
Odstaw używki

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru
Odpowiedz cytując