Wyświetl pojedynczy post
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.04.2014, 21:12
Piłkarze swoją postawą pokazali, że wszystko mają w chuju. Koszmarny występ i choć różnica do miejsca 2. to zaledwie 4 punkty, to przy takim zaangażowaniu i determinacji spokojnie możemy zlecieć na ostatnie.
Trudno cokolwiek o tym festiwalu żałosności mówić, dopatrywanie się teorii spiskowych jest coraz bardziej uzasadnione, bo nie da się wytłumaczyć tego, co oni zrobili w ostatnich 4 kolejkach. Do meczu na Łazienkowskiej wyglądało to przeciętnie, ale dało się to akceptować, bo jakieś punkty wpadały. Wpadło ich na tyle, że właśnie po meczu w Warszawie zapewniliśmy sobie "ósemkę". Od tego czasu ewidentnie wszystko przestało funkcjonować i oczywiście ja rozumiem, że są braki kadrowe, że Brożek nie do końca zdrowy, ale kuriozalne gole jakie tracimy i ta niebywała indolencja strzelecka każą się zastanowić, czy te mecze nie zostały po prostu przehandlowane, no bo chyba piłkarzy sektor C nie zastraszył? ;> Oczywiście to ostatnie, po przecinku, to taki niewinny żart.

Wierzę, że za 2 tygodnie w Poznaniu zobaczę inny zespół, że jednak Brożek się odblokuje, że Szewczyk będzie dostawał więcej szans, że cała ta zgraja weźmie się za siebie. Nie wiem, co zrobią Smuda i Bednarz, ale w chwili obecnej wyniki i cała atmosfera wokół klubu ich posad nie chronią. Jestem zdania, że Cupiał może w końcu nie wytrzymać i .......nie pięścią w stół w tylko sobie znany sposób.
Odpowiedz cytując