|
Senior Member
|

12.04.2014, 15:08
|
element napisał(a): 
"Słuchaj Boguś, chcieli haraczu od biletów dla odsiadujących wyroki w kryminale, zagrozili, że spalą stadion i prawie im się to udało. Dopuścili się ataku terrorystycznego na stadion Wisły, są ofiary, jedno przypalone krzesełko. Dantejskie sceny. Spoko Boguś, na pierwszy mecz nie przyszło 8 tyś. kibiców, ale to sami bandyci i terroryści. Policja chciała wejść do restauracji "U Wiślaków", ale wiceprezes TS Wisła własnym ciałem zatrzymał w drzwiach 15 uzbrojonych po zęby policjantów. Otworzyli sekcję TSW gdzie szkolą ulicznych bandytów, a na ścianach wiszą topory. Z Podbeskidziem może dobijemy do 3 tyś. widzów, ale wszystko idzie w dobrym kierunku. Właśnie podpisaliśmy umowę z UFA Sports, której zapłacimy za znalezienie sponsora. Oni zajmą się naszymi interesami. Media nas popierają. Wydałem 500 zakazów kibicom, którzy byli w okolicach restauracji "U Wiślaków", zakapturzeni, ogolone na łyso głowy, próbowali wyważyć bramę nieopodal stadionu. "Misiek" chciał wejść w skład zarządu klubu ale zablokowałem ten transfer."
Mniej więcej tak wyglądają relacje Bednarza z Cupiałem?
Element-poniższa odpowiedź dotyczyła Twojego wpisu: cyt. " Jak Misiek szkodzi Cupiałowi w drodze do L.M"...koniec cytatu....Widzę,że wykasowałeś ten idiotyzm, i chwala Ci za to.....
Przekonamy się niedługo kto wyjdzie z tego cało..
|
Powinno być w czasie przeszłym...co nie zmienia FUCKtu, że prawdopodobnie ZABLOKOWAŁ...bo takiej paki jak na PARMĘ w tamym czasie to dlugo nie bedziemy mieć.
Powód: wykasowanie tresci przez Element
Ostatnio edytowane przez La Furia Dell' Est : 12.04.2014 o godz. 15:17.
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|