Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.04.2014, 14:56
"Słuchaj Boguś, chcieli haraczu od biletów dla odsiadujących wyroki w kryminale, zagrozili, że spalą stadion i prawie im się to udało. Dopuścili się ataku terrorystycznego na stadion Wisły, są ofiary, jedno przypalone krzesełko. Dantejskie sceny. Spoko Boguś, na pierwszy mecz nie przyszło 8 tyś. kibiców, ale to sami bandyci i terroryści. Policja chciała wejść do restauracji "U Wiślaków", ale wiceprezes TS Wisła własnym ciałem zatrzymał w drzwiach 15 uzbrojonych po zęby policjantów. Otworzyli sekcję TSW gdzie szkolą ulicznych bandytów, a na ścianach wiszą topory. Z Podbeskidziem może dobijemy do 3 tyś. widzów, ale wszystko idzie w dobrym kierunku. Właśnie podpisaliśmy umowę z UFA Sports, której zapłacimy za znalezienie sponsora. Oni zajmą się naszymi interesami. Media nas popierają. Wydałem 500 zakazów kibicom, którzy byli w okolicach restauracji "U Wiślaków", zakapturzeni, ogolone na łyso głowy, próbowali wyważyć bramę nieopodal stadionu. "Misiek" chciał wejść w skład zarządu klubu ale zablokowałem ten transfer."

Mniej więcej tak wyglądają relacje Bednarza z Cupiałem?

Przekonamy się niedługo kto wyjdzie z tego cało..
Ostatnio edytowane przez element : 12.04.2014 o godz. 15:05.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując