Wyświetl pojedynczy post
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.04.2014, 17:42
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Z poprawnych informacji wyciągnąłeś błędne wnioski.

Oglądałeś mecz z Widzewem? Jak wrażenia?
Na trybunach brakuje tylko obrażonych kibiców, bo na miłośników dobrej piłki nie ma szans. Nikt normalny, niezwiązany emocjonalnie z Wisłą nie zapłaci za oglądanie takiego gówna przez 90 minut (plus 15 przerwy na nasz zajebisty catering). Nikt normalny nie będzie tego oglądał za darmo, bo jest sto lepszych sposobów na spędzenie wolnego czasu...

EDIT: jako że do prostych umysłów najłatwiej dotrzeć metaforą, specjalnie dla Ciebie...
Wiesz, musisz poprosić szefa Z KTÓRYM JESTEŚ NA TY żeby podrzucił jakąś kaskę na dodatkowe kursy. Pewnie coś zorganizuje i wtedy przeczytasz jeszcze raz moje zdanie, być może zrozumiesz i wtedy może sensowniej skomentujesz. Ja nie mam oporów przed sponsorowaniem swoim pracownikom ( UWAGA: z którymi również jestem na ty) wszelakich dodatkowych kursów, studiów podyplomowych i innych możliwości rozwoju. Pewnie Twój szef Z KTÓRYM JESTEŚ NA TY też lubi jak rozwija się jego siła robocza.

Jako, że nawet najprostsze sensowne kursy trwają trzy miesiące, to żeby nie trzymać w niepewności wyjaśniam prostszym językiem przesłanie mojego posta: pomijając że to fantazja to gwarantuję, że wyżej wymieniony Bergkamp czy inny Iniesta na boisku przy R22 gwarantują większą frekwencję niż odejście Bednarza. To tak w temacie zrozumienia mojego posta. Brakuje czegoś co tych kibiców przyciągnie na trybuny. Aktulanie faktycznie pozostaną tylko ci, którzy chodzą na R22 dla samego faktu chodzenia na mecze Wisły a nie dla wyników czy atmosfery.
Odpowiedz cytując