No tak wykres z wykopu, który miał dać kłam manipulacjom dotyczącym zarobkom wg. Drozda manipuluje
http://www.wykop.pl/link/1096835/czy...rupka-bogaczy/
Weź im tak napisz. "Hej, jestem pokemon Drozd z forum Wisły Kraków i uważam, że manipulujecie tym wykresem, którym sołtys straszy u mnie na forum"
Drozd napisał(a):

ps. Zapytaj sołtysa czy zagłosuje na PO czy na KNP . To się dowiesz, że on sołtys to liberał z krwi i kości, ale Mikke to oszołom ...
|
Dlatego, bo Mikke to oszołom, który mocno obrzydził wyborcom przez ostatnie 25 lat wybieranie opcji liberalnej. Gospodarczo jak najbardziej się z nim zgadzam (szczególnie w kontekście zniesienia płacy minimalnej, emerytur, płatnej opieki zdrowotnej i szkolnictwa, ograniczenia podatku dochodowego, czy ułatwień dla przedsiębiorców), ale niestety z innymi poglądami mocno odfruwa w kosmos. Zresztą kiedyś prowadziliśmy z sanderussem dyskusję na temat liberałów w Polsce i podawałem źródła, z których można pozyskiwać takich wyborców. Gowin z Wiplerem przed powstaniem nowej partii robili badania, z których wynikało, że cały elektorat KoLiber to ok. 15%, z czego realnie można liczyć na ok. 10%, czyli sieroty po PO, dawni UPR-owcy, nowi KNP-owcy, część narodowców oraz kilka kęsów w PSL-u, czy PiS-ie. Tak realnie wygląda zaplecze wyborcze przyszłej partii liberalnej, która będzie miała chęć zagospodarować ten elektorat.